) Kako da rezervišem autobusku kartu tokom praznika? | AutobuskiPrevoz.com
-

Kako da rezervišem autobusku kartu tokom praznika?

10/12/2018
Kako da rezervišem autobusku kartu tokom praznika?

Praznici su sve bliže, mnogi su već isplanirali svoja putovanja i rezervisali autobuske karte za različite destinacije, te sada mogu mirne glave da se pripremaju za put.

Ipak ako se desi da i Vi želite da odete u Beč, Cirih, Prag, Budimpeštu, ali zbog brojnih obaveza niste stigli da rezervišete autobusku kartu to možete da uradite odmah na sledeći način.

Ne očajavajte, jer ćete i Vi brzo i lako biti na nekoj novogodišnjoj destinaciji, pošto vam Pronet Turs nudi rezervaciju i kupovinu autobuskih karata, na veoma jednostavan način i u samo nekoliko klikova.

Pre svega morate odabrati mesto odakle putujete, ali i grad koji želite da posetite tokom praznika.

Kada se odlučite za destinaciju, sa strane će vam biti dostupno dugme “Pretraga”, a klikom na njega dobićete detaljan raspored polazaka i kompletan cenovnik. Ukoliko vam sve od ponuđenog odgovara, vreme je za rezervaciju autobuske karte.

Popunite ponuđeni formular o ličnim podacima i terminu polaska i kliknite na dugme "Rezerviši". Nakon završene rezervacije, prodajni agent Pronet Tursa će vas kontaktirati oko detalja o plaćanju i dostavi autobuske karte.

No, ubrzo se nameće pitanje, kako da se plati rezervisana autobuska karta? Za to postoji nekoliko načina.

Rezervisanu autobusku kartu možete dobiti i na kućnu adresu, preko kurirske službe i u tom trenutku se ona može platiti.

Ipak ukoliko vam se ne žuri, uvek možete da nas posetite u našoj kancelariji Pronet Tursa. Ona se nalazi u tržnom centru Balkanska 35-39, na prvom spratu u lokalu broj 5, a kancelarije rade svakog radnog dana ali i vikendom.

Dobre vesti su da će na sajtu biti uskoro omogućeno online plaćanje, te ćete moći sve da platite preko interneta ukoliko nemate vremena da neki drugi dan odete do poslovnice. Postoji i opcija plaćanja direktno kod prevoznika, pre polaska jer rezervacija autobuske karte važi do dana polaska.

Sada kada je sve moguće, na vama ostaje da odaberete termin polaska. Jer bez obzira na dan, datum ili vreme, možete rezervisati autobuske karte, ali i platiti veoma lako.

Ako ste čitajući ovaj tekst poželeli da odete na neku atraktivnu destinaciju, pogledajte termine autobuskih polazaka za željenu destinaciju i rezervišite autobusku kartu za lokaciju koja vam se najviše dopada.