) Požurite: Poznat datum za OKTOBARFEST 2019. | AutobuskiPrevoz.com
-

Požurite: Poznat datum za Oktobarfest 2019.

26/10/2018
Požurite: Poznat datum za Oktobarfest 2019.

Najveći festival piva na svetu Oktobarfest održan je ove godine po 208. put i otvorio svoja vrata za preko 7 miliona posetilaca koji su tokom 16 dana ovog festivala uspeli da popiju više od 6,9 miliona litara piva.

Za sledeću, 2019. godinu, Oktober fest će se održati od 21. septembra do 6. oktobra 2019. godine ali ne dozvolite sebi da vas tako daleki datum zavara.


Požurite sa rezervacijama za Oktobarfest


Zapravo, ukoliko želite da pronađete kvalitetna mesta u kojima ćete nesmetano uživati u ukusima bavarskih piva koja se specijalno prave za namene minhenskog Oktobarfesta ili naručite sada već čuvene bavarske perece i kobasice, savet je da rezervišete svoje mesto minimum 5 meseci unapred dok se karte za autobuski prevoz do Minhena po najpovoljnijim cenama nalaze na ovom linku.

Skoro po pravilu, smeštaj u Minhenu je u potpunosti bukiran 3 do 5 meseci pred sam festival te se posetioci neretko odlučuju da pronađu smeštaj u okolini Minhena gde se nalaze metro stanice.


Koliko je potrebno izdvojiti novca za Oktobarfest?



Na Oktoberfestu se po pravilu služe litarske krigle za razliku od onih klasičnih 0.51 na koji smo navikli.

Cena krigli varira ali se može reći da se cena kreće od 11 do 12 € što je za oko 0.5 € skuplje u odnosu na 2017. godinu.

Nadamo se da ćete biti u prilici da posetite ovaj grad i Octoberfest festival jer do sada nismo našli osobu koja se vratila sa ovog festivala sa razočarenjem.