Autobus Beograd - Amsterdam

Autobuske karte za Beograd Amsterdam kupite po najnižoj ceni na tržištu. Informišite se o redu vožnje, rezervišite mesto u autobusu i izaberite način plaćanja.

RED VOŽNJE Beograd - Amsterdam

Autobus Beograd - Amsterdam

Autobuske karte za Beograd Amsterdam kupite po najnižoj ceni na tržištu. Informišite se o redu vožnje, rezervišite mesto u autobusu i izaberite način plaćanja.

Trenutno nema polazaka za ovu relaciju...

Beograd - Minhen

Mesto Polazak Udaljenost Vreme putovanja
StartBeograd 17:00 0km 00:00
MestoNovi Sad 18:20 100km 1:30h
MestoSubotica 22:20 300km 3:30h
FinishMinhen 04:20 900km 8:30h

Da li vam je potrebna pomoć oko kupovine i rezervacije karata?

Pozovite nas! 011 405 31 51 ili 060 333 84 80!
Radno vreme call centra: svakim radnim danom 08:00 - 16:00.

Putovanje autobusom na relaciji Beograd - Amsterdam

Beograd - Amsterdam se nalaze na udaljenosti od 0 km.
Putovanje na ovoj relaciji traje u proseku do 0h, u zavisnosti od prevoznika, vrste autobusa i saobraćajnih uslova.
Takodje prevoznici za odredjene kategorije putnika nude i razne popuste i to: Dečiji popust, Studentski popust, itd...

Na ovoj stranici predstavljeni su svi autobuski prevoznici sa kojima je AutobuskiPrevoz.com ostvario saradnju želeći da vam ponudi autobuske karte po najnižoj tržišnoj ceni. Takođe, obratite pažnju na akcije koje često imamo u našoj ponudi a koji vam mogu znatno smanjiti cenu autobuske karte za relaciju Beograd - Amsterdam. Nakon što se odlučite za datum i vreme, kliknite na "Rezerviši" i popunite neophodna polja ili nas pozovite na 011 405 31 51 radi rezervacije. Kao poslednji korak izaberite način plaćanja među kojima su lično preuzimanje u Balkanskoj 35 - 39.

Udaljenost

Udaljenost mesta
0km

Udaljenost

Najbolja cena
RSD

Glavni i najveći grad Republike Srbije jedan je od najstarijih gradova u Evropi. Beograd su osnovali Kelti u 3. veku pre nove ere, i to pre nastanka rimskog naselja Singidunum.

Slovensko ime Beligrad zabeleženo je 878. godine. Beograd je glavni grad Srbije od 1405. godine, a bio je prestonica i raznih južnoslovenskih država.

Beograd leži na ušću dveju reka, Save i Dunava, na nadmorskoj visini od 117 m, smešten je u Centralnoj Srbiji i zauzima preko 3,6 % teritorije Republike Srbije. Beograd je vodeći grad u IT sektoru na celokupnom Balkanu.

Urban i moderan, a ujedno tako autntičan i starinski, Beograd je grad za koji mnogi kažu da je mesto koje svakome nudi ono što mu treba. U njemu možete dobiti fantastične lekcije iz istorije, upoznati se sa sudbinom mnogih balkanskih naroda, ali i uživati u fantastičnom noćnom provodu, upoznati umetnost, ali i lepe devojke. 

Svojom prelepom arhitekturom Beograd je zaslužio titulu jednog od najlepših gradova u ovom delu Evrope, a mnogima je bio inspiracija kada su stvarali umetnička dela i pesme koje žive vekovima. Tokom svoje duge istorije mnogo puta je bio na meti neprijatelja, više puta je rušen i paljen, ali ipak je odoleo burnoj istoriji i teškim vremenima. Danas, Beograd ponosno dočekuje domaće i strane turiste i svakom od njih pruža priliku da se u njemu opuste, uživaju, provedu i jednostavno i lako zavole ovaj grad već na prvu posetu. 


  • beograd_srbija_autobus
  • beograd_srbija_autobuski_prevoz-autobuske_karte

Amsterdam je jedan od najlepših evropskih gradova. On je ujedno najveći i glavni grad Holandije. Nastao je krajem 12.veka. U početku on je bio malo ribarsko mesto, koje je svoje mesto našlo na obali reke Amsterdam. Vremenom ovaj grad se razvijao i danas je on prestonica odličnog provoda, ludih žurki, ali i značajan finansijski i kulturni centar. U njemu danas živi nešto manje od milion stanovnika. 

Amsterdam je grad vrlo lepe i autentične holandske arhitekture, sa velikim kanalima, prelepim mostovima i velikim brojem brodova. Svaka zgrada u njemu nosi neki poseban duh, a čitav grad izgleda kao što je izgledao u 17.veku. Holanđani veoma brižljivo čuvaju svoje kulturno nasleđe i ponose se njime. Gotovo svaka građevina u njemu nosi neku posebnu priču i predstavlja sama za sebe kulturni spomenik. Među brojnim evropskim gradovima, Amsterdam je onaj koji se s ponosom može staviti na mesto broj jedan. Jednom rečju, Amsterdam je pravi muzej na otvorenom. 

Ukoliko se odlučite da ga posetite spremite se, jer ovo je grad koji nudi mnogo toga. U njemu postoji veliki broj muzeja, pozorišta i drugih kulturnih objekata. Ipak, u njemu ćete pronaći i mnogo zanimljivih mesta za lude noćne izlaske. Čuvena Crvena zona privlači veliki broj turista, koji žele da probaju neke nove izazove, ali i one koji žele samo pogledom u svemu što on pruža. Tu je i veliki broj najrazličitijih mesta za sjajan šoping, kao i prelepa priroda koja nikoga ne ostavlja bez daha. Ne čekajte više, odmah se spakujte i krenite put fantastičnog Amsterdama. 

  • Amsterdam_holandija_autobus
  • Amsterdam_holandija_autobuske_karte

Beograd - Minhen

Mesto Polazak Udaljenost Vreme putovanja
StartBeograd 17:00 0km 00:00
MestoNovi Sad 18:20 100km 1:30h
MestoSubotica 22:20 300km 3:30h
FinishMinhen 04:20 900km 8:30h

Dostupni popusti

  • Check10% popusta za studente
  • Check15% popusta za penzionere