Autobus Beograd - Istočno Sarajevo

Autobuske karte za Beograd Istočno Sarajevo kupite po najnižoj ceni na tržištu. Informišite se o redu vožnje, rezervišite mesto u autobusu i izaberite način plaćanja.

RED VOŽNJE Beograd - Istočno Sarajevo

Autobus Beograd - Istočno Sarajevo

Autobuske karte za Beograd Istočno Sarajevo kupite po najnižoj ceni na tržištu. Informišite se o redu vožnje, rezervišite mesto u autobusu i izaberite način plaćanja.

Trenutno nema polazaka za ovu relaciju...

Beograd - Minhen

Mesto Polazak Udaljenost Vreme putovanja
StartBeograd 17:00 0km 00:00
MestoNovi Sad 18:20 100km 1:30h
MestoSubotica 22:20 300km 3:30h
FinishMinhen 04:20 900km 8:30h

Da li vam je potrebna pomoć oko kupovine i rezervacije karata?

Pozovite nas! 011 405 31 51 ili 060 333 84 80!
Radno vreme call centra: svakim radnim danom 08:00 - 16:00.

Putovanje autobusom na relaciji Beograd - Istočno Sarajevo

Beograd - Istočno Sarajevo se nalaze na udaljenosti od 311 km.
Putovanje na ovoj relaciji traje u proseku do 05:09h, u zavisnosti od prevoznika, vrste autobusa i saobraćajnih uslova.
Takodje prevoznici za odredjene kategorije putnika nude i razne popuste i to: Dečiji popust, Studentski popust, itd...

Na ovoj stranici predstavljeni su svi autobuski prevoznici sa kojima je AutobuskiPrevoz.com ostvario saradnju želeći da vam ponudi autobuske karte po najnižoj tržišnoj ceni. Takođe, obratite pažnju na akcije koje često imamo u našoj ponudi a koji vam mogu znatno smanjiti cenu autobuske karte za relaciju Beograd - Istočno Sarajevo. Nakon što se odlučite za datum i vreme, kliknite na "Rezerviši" i popunite neophodna polja ili nas pozovite na 011 405 31 51 radi rezervacije. Kao poslednji korak izaberite način plaćanja među kojima su lično preuzimanje u Balkanskoj 35 - 39.

Udaljenost

Udaljenost mesta
311km

Udaljenost

Najbolja cena
RSD

Glavni i najveći grad Republike Srbije jedan je od najstarijih gradova u Evropi. Beograd su osnovali Kelti u 3. veku pre nove ere, i to pre nastanka rimskog naselja Singidunum.

Slovensko ime Beligrad zabeleženo je 878. godine. Beograd je glavni grad Srbije od 1405. godine, a bio je prestonica i raznih južnoslovenskih država.

Beograd leži na ušću dveju reka, Save i Dunava, na nadmorskoj visini od 117 m, smešten je u Centralnoj Srbiji i zauzima preko 3,6 % teritorije Republike Srbije. Beograd je vodeći grad u IT sektoru na celokupnom Balkanu.

Urban i moderan, a ujedno tako autntičan i starinski, Beograd je grad za koji mnogi kažu da je mesto koje svakome nudi ono što mu treba. U njemu možete dobiti fantastične lekcije iz istorije, upoznati se sa sudbinom mnogih balkanskih naroda, ali i uživati u fantastičnom noćnom provodu, upoznati umetnost, ali i lepe devojke. 

Svojom prelepom arhitekturom Beograd je zaslužio titulu jednog od najlepših gradova u ovom delu Evrope, a mnogima je bio inspiracija kada su stvarali umetnička dela i pesme koje žive vekovima. Tokom svoje duge istorije mnogo puta je bio na meti neprijatelja, više puta je rušen i paljen, ali ipak je odoleo burnoj istoriji i teškim vremenima. Danas, Beograd ponosno dočekuje domaće i strane turiste i svakom od njih pruža priliku da se u njemu opuste, uživaju, provedu i jednostavno i lako zavole ovaj grad već na prvu posetu. 


  • beograd_srbija_autobus
  • beograd_srbija_autobuski_prevoz-autobuske_karte

Istočno Sarajevo je najveći grad u Republici Srpskoj, kao i u Bosni i Hercegovini. Po broju stanovnika on se nalazi na petom mestu. To je grad koji nosi jednu posebnu magiju, a čiji šarm je gotovo neodoljiv. I ko god je bar jednom bio u Sarajevu zna da je neverovatan osećaj samo se prošetati krivudavom kaldrmom Baščaršije i da je to neizostavni deo svake posete ovom gradu. Ipak, ono što ga još čini fantastičnim jeste i veliki broj planina koje ga okružuju, Jahorina, Bjelašnica, Igman... Sve one daju gradu posebnu čar i čine ga mestom idealnim za sve one koji žele da bar na kratko pobegnu od dosadne buke i gužve velegrada. Njegovi stanovnici su uvek ljubazni, a turiste dočekuju širom otvorenih vrata, spremni da im udovolje u svim željama. 

Obavezno prošetajte njegovim starim gradom i mada je smešteno na vrhu brda i potrebno je upornosti i dosta šetnje da se do njega stigne, znajte da je vredno svakog truda. Stare uske ulice, oivičene rekama, predstavljaju pravi raj za oči. U njemu se nalazi i Sebilj, srce Baščaršije, poznati trg i jedna od najpoznatijih atrakcija. Ovo je idealno mesto za sve hedoniste, ali i za one koji žele da naprave kratak predah i odmore uz šoljicu najbolje kafe sa čuvenih rahatlukom. Tu je i Kazandžiluk, u kojem možete pronaći kvalitetno bakarno posuđe. Među njima ima i antikviteta, ručko rađenih sa orijentalnim detaljima i ornamentima. Ne propustite da vidite i Baščaršijsku džamiju. Iako je više puta rušena, ponovo je obnovljena i danas se u njoj održavaju brojne izložbe. Još jedna u nizu građevina koje zaslužuju vašu pažnju jeste i Stara Pravoslavna crkva, kao i šetalište Ferhadija. Mnogo toga još ovaj grad može da vam ponudi. Zato ga posetite i uživajte. 

  • istočno_sarajevo_bosna_i_hercegovina__autobus
  • istočno_sarajevo_bosna_i_hercegovina_autobuske_karte

Beograd - Minhen

Mesto Polazak Udaljenost Vreme putovanja
StartBeograd 17:00 0km 00:00
MestoNovi Sad 18:20 100km 1:30h
MestoSubotica 22:20 300km 3:30h
FinishMinhen 04:20 900km 8:30h

Dostupni popusti

  • Check10% popusta za studente
  • Check15% popusta za penzionere