Autobus Beograd - Oslo

Autobuske karte za Beograd Oslo kupite po najnižoj ceni na tržištu. Informišite se o redu vožnje, rezervišite mesto u autobusu i izaberite način plaćanja.

RED VOŽNJE Beograd - Oslo

Autobus Beograd - Oslo

Autobuske karte za Beograd Oslo kupite po najnižoj ceni na tržištu. Informišite se o redu vožnje, rezervišite mesto u autobusu i izaberite način plaćanja.

Trenutno nema polazaka za ovu relaciju...

Beograd - Minhen

Mesto Polazak Udaljenost Vreme putovanja
StartBeograd 17:00 0km 00:00
MestoNovi Sad 18:20 100km 1:30h
MestoSubotica 22:20 300km 3:30h
FinishMinhen 04:20 900km 8:30h

Da li vam je potrebna pomoć oko kupovine i rezervacije karata?

Pozovite nas! 011 405 31 51 ili 060 333 84 80!
Radno vreme call centra: svakim radnim danom 08:00 - 16:00.

Putovanje autobusom na relaciji Beograd - Oslo

Beograd - Oslo se nalaze na udaljenosti od 2282 km.
Putovanje na ovoj relaciji traje u proseku do 25:00h, u zavisnosti od prevoznika, vrste autobusa i saobraćajnih uslova.
Takodje prevoznici za odredjene kategorije putnika nude i razne popuste i to: Dečiji popust, Studentski popust, itd...

Na ovoj stranici predstavljeni su svi autobuski prevoznici sa kojima je AutobuskiPrevoz.com ostvario saradnju želeći da vam ponudi autobuske karte po najnižoj tržišnoj ceni. Takođe, obratite pažnju na akcije koje često imamo u našoj ponudi a koji vam mogu znatno smanjiti cenu autobuske karte za relaciju Beograd - Oslo. Nakon što se odlučite za datum i vreme, kliknite na "Rezerviši" i popunite neophodna polja ili nas pozovite na 011 405 31 51 radi rezervacije. Kao poslednji korak izaberite način plaćanja među kojima su lično preuzimanje u Balkanskoj 35 - 39.

Udaljenost

Udaljenost mesta
2282km

Udaljenost

Najbolja cena
RSD

Glavni i najveći grad Republike Srbije jedan je od najstarijih gradova u Evropi. Beograd su osnovali Kelti u 3. veku pre nove ere, i to pre nastanka rimskog naselja Singidunum.

Slovensko ime Beligrad zabeleženo je 878. godine. Beograd je glavni grad Srbije od 1405. godine, a bio je prestonica i raznih južnoslovenskih država.

Beograd leži na ušću dveju reka, Save i Dunava, na nadmorskoj visini od 117 m, smešten je u Centralnoj Srbiji i zauzima preko 3,6 % teritorije Republike Srbije. Beograd je vodeći grad u IT sektoru na celokupnom Balkanu.

Urban i moderan, a ujedno tako autntičan i starinski, Beograd je grad za koji mnogi kažu da je mesto koje svakome nudi ono što mu treba. U njemu možete dobiti fantastične lekcije iz istorije, upoznati se sa sudbinom mnogih balkanskih naroda, ali i uživati u fantastičnom noćnom provodu, upoznati umetnost, ali i lepe devojke. 

Svojom prelepom arhitekturom Beograd je zaslužio titulu jednog od najlepših gradova u ovom delu Evrope, a mnogima je bio inspiracija kada su stvarali umetnička dela i pesme koje žive vekovima. Tokom svoje duge istorije mnogo puta je bio na meti neprijatelja, više puta je rušen i paljen, ali ipak je odoleo burnoj istoriji i teškim vremenima. Danas, Beograd ponosno dočekuje domaće i strane turiste i svakom od njih pruža priliku da se u njemu opuste, uživaju, provedu i jednostavno i lako zavole ovaj grad već na prvu posetu. 


  • beograd_srbija_autobus
  • beograd_srbija_autobuski_prevoz-autobuske_karte

Vikniški grad na fjordovima, jedan od najskupljih gradova na svetu, Oslo… Glavni grad Norveške i jedan od najboljih i najpopularnijih gradova za život u Evropi. Visok životni standard učino je da veliki broj onih koji su u potrazi za boljim životom upravo ovde potraže neko bolje sutra. 


Oslo je miran i poprilično hladan grad. Njegova bogata istorija čini ga jednim od najpopularnijih turističkih destinacija u Evropi.Takođe, on je i kulturna, trgovačka i naučna prestonica Norveške. Na široj teritoriji grada živi oko 1,4 miliona stanovnika.Ukoliko vas put nanese u Oslo, obavezno posetite Frogner park. U njemu se nalazi gradski muzej, stadion, kao i bazeni na otvorenom. Tu je i prelepa plemićka kuća, ali i nekoliko lepih restorana, kafića i zanimacija za decu. Neizostavan deo parka jesu i statue umetnika Vigerlanda. Ovo je ujedno i najpopularniji deo parka. 

Osim toga, tu je i srednjevekovni Akershus zamak. On je idealan za sve one koji žele da upoznaju istoriju Osla. U njemu se održavaju brojni koncerti i druge svečanosti, a prava poslastica za posetioce jeste i čuvena smena straže. Obiđite i Gradsku katedralu, Oslo Domkire. Ona predstavlja veoma važan deo norveške kulture, vere i istorije. Oslo se može pohvaliti i velikim brojem muzeja, a na vama je samo da ga posetite i opredelite se za ono što vas najviše zanima. Oslo vas čeka, rezervišite autobuske karte i krenite.

  • oslo_norveska_autobus
  • oslo_norveska_autobuske_karte

Beograd - Minhen

Mesto Polazak Udaljenost Vreme putovanja
StartBeograd 17:00 0km 00:00
MestoNovi Sad 18:20 100km 1:30h
MestoSubotica 22:20 300km 3:30h
FinishMinhen 04:20 900km 8:30h

Dostupni popusti

  • Check10% popusta za studente
  • Check15% popusta za penzionere