Autobus Beograd - Strazbur

Autobuske karte za Beograd Strazbur kupite po najnižoj ceni na tržištu. Informišite se o redu vožnje, rezervišite mesto u autobusu i izaberite način plaćanja.

RED VOŽNJE Beograd - Strazbur

Autobus Beograd - Strazbur

Autobuske karte za Beograd Strazbur kupite po najnižoj ceni na tržištu. Informišite se o redu vožnje, rezervišite mesto u autobusu i izaberite način plaćanja.

Trenutno nema polazaka za ovu relaciju...

Beograd - Minhen

Mesto Polazak Udaljenost Vreme putovanja
StartBeograd 17:00 0km 00:00
MestoNovi Sad 18:20 100km 1:30h
MestoSubotica 22:20 300km 3:30h
FinishMinhen 04:20 900km 8:30h

Da li vam je potrebna pomoć oko kupovine i rezervacije karata?

Pozovite nas! 011 405 31 51 ili 060 333 84 80!
Radno vreme call centra: svakim radnim danom 08:00 - 16:00.

Putovanje autobusom na relaciji Beograd - Strazbur

Beograd - Strazbur se nalaze na udaljenosti od 0 km.
Putovanje na ovoj relaciji traje u proseku do 0h, u zavisnosti od prevoznika, vrste autobusa i saobraćajnih uslova.
Takodje prevoznici za odredjene kategorije putnika nude i razne popuste i to: Dečiji popust, Studentski popust, itd...

Na ovoj stranici predstavljeni su svi autobuski prevoznici sa kojima je AutobuskiPrevoz.com ostvario saradnju želeći da vam ponudi autobuske karte po najnižoj tržišnoj ceni. Takođe, obratite pažnju na akcije koje često imamo u našoj ponudi a koji vam mogu znatno smanjiti cenu autobuske karte za relaciju Beograd - Strazbur. Nakon što se odlučite za datum i vreme, kliknite na "Rezerviši" i popunite neophodna polja ili nas pozovite na 011 405 31 51 radi rezervacije. Kao poslednji korak izaberite način plaćanja među kojima su lično preuzimanje u Balkanskoj 35 - 39.

Udaljenost

Udaljenost mesta
0km

Udaljenost

Najbolja cena
RSD

Glavni i najveći grad Republike Srbije jedan je od najstarijih gradova u Evropi. Beograd su osnovali Kelti u 3. veku pre nove ere, i to pre nastanka rimskog naselja Singidunum.

Slovensko ime Beligrad zabeleženo je 878. godine. Beograd je glavni grad Srbije od 1405. godine, a bio je prestonica i raznih južnoslovenskih država.

Beograd leži na ušću dveju reka, Save i Dunava, na nadmorskoj visini od 117 m, smešten je u Centralnoj Srbiji i zauzima preko 3,6 % teritorije Republike Srbije. Beograd je vodeći grad u IT sektoru na celokupnom Balkanu.

Urban i moderan, a ujedno tako autntičan i starinski, Beograd je grad za koji mnogi kažu da je mesto koje svakome nudi ono što mu treba. U njemu možete dobiti fantastične lekcije iz istorije, upoznati se sa sudbinom mnogih balkanskih naroda, ali i uživati u fantastičnom noćnom provodu, upoznati umetnost, ali i lepe devojke. 

Svojom prelepom arhitekturom Beograd je zaslužio titulu jednog od najlepših gradova u ovom delu Evrope, a mnogima je bio inspiracija kada su stvarali umetnička dela i pesme koje žive vekovima. Tokom svoje duge istorije mnogo puta je bio na meti neprijatelja, više puta je rušen i paljen, ali ipak je odoleo burnoj istoriji i teškim vremenima. Danas, Beograd ponosno dočekuje domaće i strane turiste i svakom od njih pruža priliku da se u njemu opuste, uživaju, provedu i jednostavno i lako zavole ovaj grad već na prvu posetu. 


  • beograd_srbija_autobus
  • beograd_srbija_autobuski_prevoz-autobuske_karte

Strazbur je grad koji je mnogima poznat kao sedište Evropskog parlamenta, Saveta Evrope, ali i čuvenog Suda za ljudska prava. Svoje mesto ovaj grad našao je na bivšoj granici Nemačke i Francuske u dolini reke Rajne. Takođe, on je druga luka po veličini na ovoj reci. Naziv ovog grada na nemačkom znači "grad na raskršću".

Najčuvenija građevina koju su svi koji su ikada kročili u Strazbur i posetili svakako je čuvena Notrdamska katedrala. Njena visina od čak 144m učinili su da izgleda kao "anđeo koji lebdi iznad grada", kako je to rekao i sam čuveni francuski pesnik Pol Klode. Njegov centar grada koji nosi naziv "veliko ostrvo" prvi je tog tipa koji je stavljen pod zaštitu Unesca. U srcu Strazbura postoji još jedan deo koji nosi epitet Male Francuske. To je simpatični deo starog dela ovog grada u kojem su nekada ribari, proizvođači brašna i kože privređivali i živeli. Šarene kućice nastale još u 16. i 17. veku predstavljaju jedan od glavnih sibola grada. 

Centar grada predstavlja pravu malu istorijsku scenu. U njemu možete videti dela arhitekture građenih u potpuno drugačijem stilu. Neka od njih obojena su gotikom, druga pak rensansom, a na svakom koraku su upečatljivi detalji nemačke kulture. Ovaj živahan gradić broji oko 270 hiljada ljudi, a veliki procenat njih čine studenti. Mladalački duh i energija prohimaju se kroz čitav grad. 

  • strazbur_francuska_autobus
  • strazbur_francuska_autobuske_karte

Beograd - Minhen

Mesto Polazak Udaljenost Vreme putovanja
StartBeograd 17:00 0km 00:00
MestoNovi Sad 18:20 100km 1:30h
MestoSubotica 22:20 300km 3:30h
FinishMinhen 04:20 900km 8:30h

Dostupni popusti

  • Check10% popusta za studente
  • Check15% popusta za penzionere