Autobus Beograd - Verona

Autobuske karte za Beograd Verona kupite po najnižoj ceni na tržištu. Informišite se o redu vožnje, rezervišite mesto u autobusu i izaberite način plaćanja.

RED VOŽNJE Beograd - Verona

Autobus Beograd - Verona

Autobuske karte za Beograd Verona kupite po najnižoj ceni na tržištu. Informišite se o redu vožnje, rezervišite mesto u autobusu i izaberite način plaćanja.

Trenutno nema polazaka za ovu relaciju...

Beograd - Minhen

Mesto Polazak Udaljenost Vreme putovanja
StartBeograd 17:00 0km 00:00
MestoNovi Sad 18:20 100km 1:30h
MestoSubotica 22:20 300km 3:30h
FinishMinhen 04:20 900km 8:30h

Da li vam je potrebna pomoć oko kupovine i rezervacije karata?

Pozovite nas! 011 405 31 51 ili 060 333 84 80!
Radno vreme call centra: svakim radnim danom 08:00 - 16:00.

Putovanje autobusom na relaciji Beograd - Verona

Beograd - Verona se nalaze na udaljenosti od 0 km.
Putovanje na ovoj relaciji traje u proseku do 0h, u zavisnosti od prevoznika, vrste autobusa i saobraćajnih uslova.
Takodje prevoznici za odredjene kategorije putnika nude i razne popuste i to: Dečiji popust, Studentski popust, itd...

Na ovoj stranici predstavljeni su svi autobuski prevoznici sa kojima je AutobuskiPrevoz.com ostvario saradnju želeći da vam ponudi autobuske karte po najnižoj tržišnoj ceni. Takođe, obratite pažnju na akcije koje često imamo u našoj ponudi a koji vam mogu znatno smanjiti cenu autobuske karte za relaciju Beograd - Verona. Nakon što se odlučite za datum i vreme, kliknite na "Rezerviši" i popunite neophodna polja ili nas pozovite na 011 405 31 51 radi rezervacije. Kao poslednji korak izaberite način plaćanja među kojima su lično preuzimanje u Balkanskoj 35 - 39.

Udaljenost

Udaljenost mesta
0km

Udaljenost

Najbolja cena
RSD

Glavni i najveći grad Republike Srbije jedan je od najstarijih gradova u Evropi. Beograd su osnovali Kelti u 3. veku pre nove ere, i to pre nastanka rimskog naselja Singidunum.

Slovensko ime Beligrad zabeleženo je 878. godine. Beograd je glavni grad Srbije od 1405. godine, a bio je prestonica i raznih južnoslovenskih država.

Beograd leži na ušću dveju reka, Save i Dunava, na nadmorskoj visini od 117 m, smešten je u Centralnoj Srbiji i zauzima preko 3,6 % teritorije Republike Srbije. Beograd je vodeći grad u IT sektoru na celokupnom Balkanu.

Urban i moderan, a ujedno tako autntičan i starinski, Beograd je grad za koji mnogi kažu da je mesto koje svakome nudi ono što mu treba. U njemu možete dobiti fantastične lekcije iz istorije, upoznati se sa sudbinom mnogih balkanskih naroda, ali i uživati u fantastičnom noćnom provodu, upoznati umetnost, ali i lepe devojke. 

Svojom prelepom arhitekturom Beograd je zaslužio titulu jednog od najlepših gradova u ovom delu Evrope, a mnogima je bio inspiracija kada su stvarali umetnička dela i pesme koje žive vekovima. Tokom svoje duge istorije mnogo puta je bio na meti neprijatelja, više puta je rušen i paljen, ali ipak je odoleo burnoj istoriji i teškim vremenima. Danas, Beograd ponosno dočekuje domaće i strane turiste i svakom od njih pruža priliku da se u njemu opuste, uživaju, provedu i jednostavno i lako zavole ovaj grad već na prvu posetu. 


  • beograd_srbija_autobus
  • beograd_srbija_autobuski_prevoz-autobuske_karte

Verona je grad istorije, kulture i turizma. Ona je drugi najznačajniji centar regije Veneto. Dugu istoriju, očuvanu arhitekturu i kulturu ovaj grad je iskoristio na pravi način. Upravo one su je učinile jednom od najpopularnijih turističkih destinacija kada je Italija u pitanju. Osim turizma, Verona je i značajan ekonomski centar. 

Prirodna lepota ovog grada vidljiva je već na prvi pogled. Reka Adiđe daje joj emociju, niska brda ozbiljnot, a sve zajedno čini jednu celinu koja zaista pleni pažnju svih koji dođu u nju. I nije slučajno što je priča o Romeu i Juliji potekla baš iz Verone, nije čudo ni to što se mnogi mladi bračni parovi odlučuju da baš ona bude njihov izbor kada je medeni mesec u pitanju. O njenom značaju i vrednosti govori i činjenica da je stavljena pod zaštitu Unesco-a. 

Njen trg Erbe, koji se nalazi u centru grada, važi za jedan od najstarijih u Italiji. Osim njega, pažnju turista pleni i prelepi Rimski amfiteatar, kao i dvorac Kastelvekio. Ovo prelepo zdanje datira još iz 14-og veka. Još jedan adut Verone takođe je i kultura, koja je u njoj prisutna već dve hiljade godina. Ništa manje bitna nije ni kupovina, u kojoj uživaju brojni turisti. Bilo da želite da do tančna upoznate Veronu ili dolazite da biste šopingovali jedno je sigurno. Verona je grad koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. 

  • Verona_italija_autobus
  • Verona_italija_autobuske_karte

Beograd - Minhen

Mesto Polazak Udaljenost Vreme putovanja
StartBeograd 17:00 0km 00:00
MestoNovi Sad 18:20 100km 1:30h
MestoSubotica 22:20 300km 3:30h
FinishMinhen 04:20 900km 8:30h

Dostupni popusti

  • Check10% popusta za studente
  • Check15% popusta za penzionere