Autobus Čačak - Tivat

Autobuske karte za Čačak Tivat kupite po najnižoj ceni na tržištu. Informišite se o redu vožnje, rezervišite mesto u autobusu i izaberite način plaćanja.

RED VOŽNJE Čačak - Tivat

Autobus Čačak - Tivat

Autobuske karte za Čačak Tivat kupite po najnižoj ceni na tržištu. Informišite se o redu vožnje, rezervišite mesto u autobusu i izaberite način plaćanja.

Trenutno nema polazaka za ovu relaciju...

Beograd - Minhen

Mesto Polazak Udaljenost Vreme putovanja
StartBeograd 17:00 0km 00:00
MestoNovi Sad 18:20 100km 1:30h
MestoSubotica 22:20 300km 3:30h
FinishMinhen 04:20 900km 8:30h

Da li vam je potrebna pomoć oko kupovine i rezervacije karata?

Pozovite nas! 011 405 31 51 ili 060 333 84 80!
Radno vreme call centra: svakim radnim danom 08:00 - 16:00.

Putovanje autobusom na relaciji Čačak - Tivat

Čačak - Tivat se nalaze na udaljenosti od 412 km.
Putovanje na ovoj relaciji traje u proseku do 06:54h, u zavisnosti od prevoznika, vrste autobusa i saobraćajnih uslova.
Takodje prevoznici za odredjene kategorije putnika nude i razne popuste i to: Dečiji popust, Studentski popust, itd...

Na ovoj stranici predstavljeni su svi autobuski prevoznici sa kojima je AutobuskiPrevoz.com ostvario saradnju želeći da vam ponudi autobuske karte po najnižoj tržišnoj ceni. Takođe, obratite pažnju na akcije koje često imamo u našoj ponudi a koji vam mogu znatno smanjiti cenu autobuske karte za relaciju Čačak - Tivat. Nakon što se odlučite za datum i vreme, kliknite na "Rezerviši" i popunite neophodna polja ili nas pozovite na 011 405 31 51 radi rezervacije. Kao poslednji korak izaberite način plaćanja među kojima su lično preuzimanje u Balkanskoj 35 - 39.

Udaljenost

Udaljenost mesta
412km

Udaljenost

Najbolja cena
RSD

Čačak se nalazi u centralnom delu Srbije i pripada Moravičkom okrugu. Od našeg glavnog grada, Beograda udaljen je oko 140 km.  U njegovoj neposrednoj blizini nalazi se nekoliko prelepih planina, ali i veliki broj manastira koji datiraju iz različitih epoha, kao i čak tri poznate srpske banje.


Čačak je grad poznat i po brojnim gurmanskim specijalitetima, koji su dobili i svoja takmičenja, pa ćete često čuti da je neko bio na “Pitijadi” ili “Kupusijadi” baš u Čačku. Kao i mnogi drugi srpski gradovi i Čačak je često bio na meti osvajača, ali nikada nije dugo bio pod opsadom.


Njegovi građani su uvek bili dostojni, veseli i trudili su se da ga u što kraćem vremenu povrate onima koji ga najviše zaslužuju, njegovim žiteljima. 


Danas u Čačku možete videti prelepi spomenik velikom vojskovođi Stepi Stepanoviću, kao i brojne druge arheološke i kulturne zaostavštine. Danas je Čačak moderan grad koji se može pohvaliti prelepom prirodom i gostoljubivim domaćinima koji su uvek spremni da vas dočekaju i pruže vam maksimalni ugođaj.


Obiđite manastire, posetite terme koje potiču još iz 4.veka ili se jednostavno prepustite uživanju u čak tri banje koje se nalaze u neposrednoj blizini grada Čačka.  

  • čačak_srbija_autobus
  • čačak_srbija_autobuski_prevoz_autobuske_karte

Tivat predstavlja jedan od najposećenijih gradova u Crnoj Gori. U njemu se nalazi aerodrom, pa je odlična polazišna tačka za sve ostale delove ove zemlje. On je jedan od najmlađih gradova Crne Gore. Nalazi se nadomak Kotora, od kojeg ga odvaja planina Vrmac. U njemu su nekada svoje odmore provodili kraljevi, vladari i plemići, a i danas je mesto koje okuplja bogate, slavne i one koji znaju da žive život punim plućima. U njemu postoji prelepo šetalište na kojem osim uživanja u šetnji, hrani i piću imate priliku da vidite prelepe usidrene jahte i luksuzne brodove od kojih zastaje dah. 

U njemu nema nekih prelepih plaža, jer su uz obalu na većem delu postavljene betonske ponte. Ipak, uživanje je pogled na pučinu i prelepo čisto more koje se presijava na letnjem suncu. Tu je i gradski park, uređen na zemljištu koje je nekada pripadalo plemićkim porodicama iz Kotora. U njemu se nalazi brojno bilje, veliki broj jela, borova, kedra….  Obiđite letnjikovac Buća, koji je danas pretvoren u muzej i galeriju, zatim selo Gornja Lastva, u kojem se nalaze prelepe kamene kuće i crkva posvećena rođenju Bogorodice. U Tivatskom zalivu nalaze se i tri fantastična ostrva, Ostrvo cveća, Ostrv Sveti Marko i Gospa od Milosrđa.. Svako od njih nosi posebnu čar, pa bi bilo idealno da ih obiđete. Takođe, TIvat je idealan za mlade ljude željne provoda, jer se u njemu nalazi veliki broj barova na otvorenom koji nude ludi noćni provod uz razne muzičke stilove. Dođite, provedite se, uživajte.

  • Tivat_crna_gora_autobus
  • Tivat_crna_gora_autobuske_karte

Beograd - Minhen

Mesto Polazak Udaljenost Vreme putovanja
StartBeograd 17:00 0km 00:00
MestoNovi Sad 18:20 100km 1:30h
MestoSubotica 22:20 300km 3:30h
FinishMinhen 04:20 900km 8:30h

Dostupni popusti

  • Check10% popusta za studente
  • Check15% popusta za penzionere