Autobus Kraljevo - Utrecht

Autobuske karte za Kraljevo Utrecht kupite po najnižoj ceni na tržištu. Informišite se o redu vožnje, rezervišite mesto u autobusu i izaberite način plaćanja.

Kraljevo - Utrecht

Autobus Kraljevo - Utrecht

Autobuske karte za Kraljevo Utrecht kupite po najnižoj ceni na tržištu. Informišite se o redu vožnje, rezervišite mesto u autobusu i izaberite način plaćanja.

Trenutno nema polazaka za ovu relaciju...

Beograd - Minhen

Mesto Polazak Udaljenost Vreme putovanja
StartBeograd 17:00 0km 00:00
MestoNovi Sad 18:20 100km 1:30h
MestoSubotica 22:20 300km 3:30h
FinishMinhen 04:20 900km 8:30h

Da li vam je potrebna pomoć oko kupovine i rezervacije karata?

Pozovite nas! 011 405 31 51 ili 060 333 84 80!
Radno vreme call centra: svakim radnim danom 08:00 - 16:00.

Informacije za Autobus Kraljevo - Utrecht

Kraljevo - Utrecht se nalaze na udaljenosti od 0 km.
Putovanje na ovoj relaciji traje u proseku do 0h, u zavisnosti od prevoznika, vrste autobusa i saobraćajnih uslova.
Takodje prevoznici za odredjene kategorije putnika nude i razne popuste i to: Dečiji popust, Studentski popust, itd...

Na ovoj stranici predstavljeni su svi autobuski prevoznici sa kojima je AutobuskiPrevoz.com ostvario saradnju želeći da vam ponudi autobuske karte po najnižoj tržišnoj ceni. Takođe, obratite pažnju na akcije koje često imamo u našoj ponudi a koji vam mogu znatno smanjiti cenu autobuske karte za relaciju Kraljevo - Utrecht. Nakon što se odlučite za datum i vreme, kliknite na "Rezerviši" i popunite neophodna polja ili nas pozovite na 011 405 31 51 radi rezervacije. Kao poslednji korak izaberite način plaćanja među kojima su lično preuzimanje u Balkanskoj 35 - 39.

Udaljenost

Udaljenost mesta
0km

Udaljenost

Najbolja cena
RSD

Udaljenost

Vreme putovanja
0h

Grad Kraljevo svoje mesto našao je u centralnom delu  Srbije, u Raškom okrugu, na mestu gde se spajaju tri prelepe reke Ibar, Zapadna Morava i Ribnica. Od glavnog grada, Beograda, udaljen je malo manje od 200 km.


Ovaj prelepi grad se može pohvaliti izuzetnim prirodnim bogatstvom, fantastičnim predelima obraslim listopadnom šumom, voćnjacima i vinogradima.  Osim toga, Kraljevo predstavlja i važan trgovinski i industrijski centar jugozapadne Srbije.


U okolini Kraljeva nalazi se veliki broj poznatih srpskih lečilišta, a najpoznatije su Vrnjačka, Mataruška, Bogutovačka, Vitanovačka i Sirčanska banja. Da bi učinili Kraljevo atraktivnom destinacijom i za turiste, vredni Kraljevčani su se potrudili i organizovali niz kulturno turističkih manifestacija koje su ovaj grad oživele i u njega svake godine dovele veliki broj kako domaćih tako i stranih turista.


Ukoliko se zaputite u Kraljevo treba da znate da u njegovoj neposrednoj blizini postoji i niz prelepih starih srpskih manastira poput Žiče i Studenice, koji zaslužuju vaše vreme i pažnju. Kraljevo ima mnogo toga da vam ponudi, zato ga posetite.

Utreht je holandski grad koji se nalazi u pokrajni koja nosi isto ime. Ovaj stari rimski grad predstavlja pravi dragulj kada je kulturno istorijsko nasleđe u pitanju. U njemu se nalazi najstarija sačuvana crkva u Utrehtu, koja je poznata pod imenom De Dom, što u prevodu znači Saborna crkva. U njemu je svoj dom pronašlo oko 357 hiljada ljudi. U samom centru grada nalazi se veliki broj starih građevina, a neke od njih datiraju čak iz srednjeg veka. U ovom gradu nalazi se najveći Univerzitet u Holandiji, kao i više drugih visokoobrazovnih ustanova. Zbog svog položaja on predstavlja i važnu saobraćajnicu kako za drumski, tako i za zeleznički saobraćaj. U njemu se svakodnevno odvija i veliki broj kulturnih manifestacija, zbog čega je on drugi posle Amsterdama u čitavoj zemlji. 

Ukoliko se nađete u Utrehtu ovo su neke od znamenitosti koje biste trebali da posetite. Čuven Dom kula, predstavlja najviši zvonik u Holandiji i deo čuvene katedrale Svetog Martina. Druga najviša zgrada jeste kula Rabobank, koja je visoka čak 105m. Pored njih tu je i stari centar grada i kanali u unutrašnjosti njega. On i dalje u sebi čuva ostatke srednjevekovne arhitekture, pa je zbog toga prava poslastica za brojne turiste. U njemu postoji i nekoliko monumentalnih crkava, od kojih je najposećenija crkva Dom. Odmah iza nje nalaze se i romantičke crvke Svetog Petra i Svetog Jovana. Ne propustite da vidite i Buurekerk, muzej u kojem se nalazi veliki broj muzičkih instrumenata. Ono što je tipično za brojne holandske gradove jeste razvijen biciklizam i njegova velika popularnost. Upravo to je jedan od najboljih načina da obiđete ovaj prelepi grad.

Beograd - Minhen

Mesto Polazak Udaljenost Vreme putovanja
StartBeograd 17:00 0km 00:00
MestoNovi Sad 18:20 100km 1:30h
MestoSubotica 22:20 300km 3:30h
FinishMinhen 04:20 900km 8:30h

Dostupni popusti

  • Check10% popusta za studente
  • Check15% popusta za penzionere