Autobus Novi Sad - Budimpešta

Autobuske karte za Novi Sad Budimpešta kupite po najnižoj ceni na tržištu. Informišite se o redu vožnje, rezervišite mesto u autobusu i izaberite način plaćanja.

RED VOŽNJE Novi Sad - Budimpešta

Autobus Novi Sad - Budimpešta

Autobuske karte za Novi Sad Budimpešta kupite po najnižoj ceni na tržištu. Informišite se o redu vožnje, rezervišite mesto u autobusu i izaberite način plaćanja.

Polazak:

 • Pon

  Ponedeljak

  07:30
 • Uto

  Utorak

  07:30
 • Sre

  Sreda

  07:30
 • Čet

  Četvrtak

  07:30
 • Pet

  Petak

  07:30
 • Sub

  Subota

  07:30
 • Ned

  Nedelja

  07:30

Povratak:

 • Pon

  Ponedeljak

  19:00
 • Uto

  Utorak

  19:00
 • Sre

  Sreda

  19:00
 • Čet

  Četvrtak

  19:00
 • Pet

  Petak

  19:00
 • Sub

  Subota

  19:00
 • Ned

  Nedelja

  19:00

Udaljenost puta:

0km

Kupovina karte:

 • CheckLično u agenciji
 • CheckDostava na Vašu adresu

Cena:

 • Jednosmerna: 2.800,00 RSD
 • Povratna: 5.400,00 RSD
Popust dostupan Rezerviši

Beograd - Minhen

Mesto Polazak Udaljenost Vreme putovanja
StartBeograd 17:00 0km 00:00
MestoNovi Sad 18:20 100km 1:30h
MestoSubotica 22:20 300km 3:30h
FinishMinhen 04:20 900km 8:30h

Da li vam je potrebna pomoć oko kupovine i rezervacije karata?

Pozovite nas! 011 405 31 51 ili 060 333 84 80!
Radno vreme call centra: svakim radnim danom 08:00 - 16:00.

Putovanje autobusom na relaciji Novi Sad - Budimpešta

Novi Sad - Budimpešta se nalaze na udaljenosti od 0 km.
Putovanje na ovoj relaciji traje u proseku do 0h, u zavisnosti od prevoznika, vrste autobusa i saobraćajnih uslova.
Takodje prevoznici za odredjene kategorije putnika nude i razne popuste i to: Dečiji popust, Studentski popust, itd...

Na ovoj stranici predstavljeni su svi autobuski prevoznici sa kojima je AutobuskiPrevoz.com ostvario saradnju želeći da vam ponudi autobuske karte po najnižoj tržišnoj ceni. Takođe, obratite pažnju na akcije koje često imamo u našoj ponudi a koji vam mogu znatno smanjiti cenu autobuske karte za relaciju Novi Sad - Budimpešta. Nakon što se odlučite za datum i vreme, kliknite na "Rezerviši" i popunite neophodna polja ili nas pozovite na 011 405 31 51 radi rezervacije. Kao poslednji korak izaberite način plaćanja među kojima su lično preuzimanje u Balkanskoj 35 - 39.

Udaljenost

Udaljenost mesta
0km

Udaljenost

Najbolja cena
2.800,00 RSD

Novi Sad je drugi po redu najveći grad u Srbiji i centar autonomne pokrajine Vojvodine. Ovaj prelepi srpski grad oličenje je srpske kulture, a zbog njegove lepote mnogi nazivaju “Srpskom Atinom”.


U njemu živi oko 350 hiljada ljudi, a od Beograda je udaljen oko 93 km. On se može pohvaliti sa sopstvenim univerzitetom, na kojem se svake godine iškoluje veliki broj srpske omladine. Osim toga, Novi Sad zauzima i jako važno mesto kada je celokupna industrija Srbije u pitanju.


On je veoma važna alka u čitavom sistemu funkcionisanja pokrajine Vojvodine, jer je takođe i zdravstveni, finansijski i ekonomski centar ovog dela Srbije. 


Grad Novi  Sad je često domaćin međunarodnih i domaćih naučnih, privrednih, kulturnih, sportskih manifestacija, a u svetu je poznat i kao grad s velikim brojem muzeja, galerija, pozorišta… Smešten na prelepim obalama reke Dunava ovaj grad ima odlične predispozicije za dalji i veći razvoj turizma.


U njemu se nalazi fascinantna Petrovaradinska tvrđava na kojoj su pronađeni arheološki ostaci iz svih istorijskih epoha. Poslednjih godina, Novi Sad je postao poznat i po čuvenom Exit festivalu koji je privukao impozantan broj posetilaca iz čitavog sveta. 

 • novi_sad_srbija_autobus
 • novi_sad_srbija_autobuski_prevoz_autobuske_karte

Prestonica Mađarskog carstva i grad koji je od daleke istorije imao veoma značajnu ulogu, Budimpešta, predstavlja veoma popularmo mesto za praznična putovanja. Sve češće se može čuti i kako i mladi i stari sve češće odlaze u Budimpeštu na kratak odmor ili produženi vikend. Od Beograda je deli oko 380km što je nešto više od 3 sata vožnje. Ona je idealna destinacija ukoliko želite da stignete brzo i lako.

Ovaj prelepi grad leži na obe strane Dunava, a nastao je spajanjem dva mala grada, Pešte i Budima. Zvanična valuta je mađarska forinta i ona je isključivo sredstvo plaćanja ukoliko kupujete gotovinom. Srdačni i predusretljivi domaćini su se potrudili da nauče engleski jezik, pa je komunikacija sa njima jednostavna i laka. 

Budimpešta je grad sazdan od istorije. Burne dane ovaj grad je prošto sačuvavši onaj pravi duh, koji se ogleda u svakoj graševini, arhitekturi i spomeniku. Upravo zbog toga je dobro ukoliko možete da odvojite više sati, a možda i dana kako biste do tančina i lagano obišli sve ono što Budipeštu čini brojem jedan kada je obilazak ovog dela Evrope u pitanju. Osim istorijski i kuluturnih zdanja, ona može da vam ponudi i odmor u brojnim banjama, lečilištima i spa centrima. 

Prelepi parkovi, uređeni lokali i šetališta definitivno su jedan od aduta ovog prelepog grada. Obilazak započnite u čuvenoj Vaci ulici, koja predstavlja najpoznatije šetalište i shoping zonu. Potom krenite put Kossuth trga i uživajte u prelepoj zgradi Parlamenta. Zgrade koje prikazuju čitavu kulturu jednog naroda smeštene su u Andrassy bulevaru. Najpoznatija među njima svakao je Opera.

Svako ko je bio u Budimpešti sigurno je posetio i čuveni Trg Heroja, koji predstavlja deo svetske kulturne baštine. Na njemu se nalazi Milenijumski spomenik sa statuama sedam plemenskih vođa, koji se smatraju osnivačem Mađarske. Ne propustite da vidite i čudesni dvorac Vajdahunjad. Još jedna od atrakcija Budimpešte svakako su fascinantni mostovi, koji povezuju jednu sa drugom stranom grada.

Nestvaran prizor doživećete i ukoliko se odlučite da sa vode posmatrate ovaj grad. Hiljadu svetiljki koje osvetljavaju brojne zgrade, spomenike i same mostove stvaraju prizor od kojeg definitivno zastaje dah. Na vama je samo da kupite najpovoljnije autobuske karte i da se prepustite čaroliji koju Budimpešta nesebično daje svakom ko se odluči da u njoj provede makar jedan dan.

 • budimpesta_madjarska_autobus
 • budimpesta_madjarska_autobuske_karte

Beograd - Minhen

Mesto Polazak Udaljenost Vreme putovanja
StartBeograd 17:00 0km 00:00
MestoNovi Sad 18:20 100km 1:30h
MestoSubotica 22:20 300km 3:30h
FinishMinhen 04:20 900km 8:30h

Dostupni popusti

 • Check10% popusta za studente
 • Check15% popusta za penzionere