Autobus Novi Sad - Wurzburg

Autobuske karte za Novi Sad Wurzburg kupite po najni┼żoj ceni na tr┼żi┼ítu. Informi┼íite se o redu vo┼żnje, rezervi┼íite mesto u autobusu i izaberite na─Źin pla─çanja.

Novi Sad - Wurzburg

Autobus Novi Sad - Wurzburg

Autobuske karte za Novi Sad Wurzburg kupite po najni┼żoj ceni na tr┼żi┼ítu. Informi┼íite se o redu vo┼żnje, rezervi┼íite mesto u autobusu i izaberite na─Źin pla─çanja.

Polazak:

 • Pon

  Ponedeljak

 • Uto

  Utorak

 • Sre

  Sreda

 • ─îet

  ─îetvrtak

 • Pet

  Petak

 • Sub

  Subota

  14:30
 • Ned

  Nedelja

Povratak:

 • Pon

  Ponedeljak

 • Uto

  Utorak

  23:00
 • Sre

  Sreda

 • ─îet

  ─îetvrtak

 • Pet

  Petak

 • Sub

  Subota

 • Ned

  Nedelja

Udaljenost puta:

0km
0h

Kupovina karte:

 • CheckLi─Źno u agenciji
 • CheckPla─çanje u autobusu

Cena:

 • Jednosmerna: 6.710,00 RSD
 • Povratna: 13.420,00 RSD
Popust dostupan Rezerviši

Beograd - Minhen

Mesto Polazak Udaljenost Vreme putovanja
StartBeograd 17:00 0km 00:00
MestoNovi Sad 18:20 100km 1:30h
MestoSubotica 22:20 300km 3:30h
FinishMinhen 04:20 900km 8:30h

Da li vam je potrebna pomo─ç oko kupovine i rezervacije karata?

Pozovite nas! 011 405 31 51 ili 060 333 84 80!
Radno vreme call centra: svakim radnim danom 08-20h i subotom 08-15h.

Informacije za Autobus Novi Sad - Wurzburg

Novi Sad - Wurzburg se nalaze na udaljenosti od 0 km.
Putovanje na ovoj relaciji traje u proseku do 0h, u zavisnosti od prevoznika, vrste autobusa i saobra─çajnih uslova.
Takodje prevoznici za odredjene kategorije putnika nude i razne popuste i to: De─Źiji popust, Studentski popust, itd...

Na ovoj stranici predstavljeni su svi autobuski prevoznici sa kojima je AutobuskiPrevoz.com ostvario saradnju ┼żele─çi da vam ponudi autobuske karte po najni┼żoj tr┼żi┼ínoj ceni. Tako─Ĺe, obratite pa┼żnju na akcije koje ─Źesto imamo u na┼íoj ponudi a koji vam mogu znatno smanjiti cenu autobuske karte za relaciju Novi Sad - Wurzburg. Nakon ┼íto se odlu─Źite za datum i vreme, kliknite na "Rezervi┼íi" i popunite neophodna polja ili nas pozovite na 011 405 31 51 radi rezervacije. Kao poslednji korak izaberite na─Źin pla─çanja me─Ĺu kojima su li─Źno preuzimanje u Balkanskoj 35 - 39.

Udaljenost

Udaljenost mesta
0km

Udaljenost

Najbolja cena
6.710,00 RSD

Udaljenost

Vreme putovanja
0h

Novi Sad je drugi po redu najve─çi grad u Srbiji i centar autonomne pokrajine Vojvodine. Ovaj prelepi srpski grad oli─Źenje je srpske kulture, a zbog njegove lepote mnogi nazivaju ÔÇťSrpskom AtinomÔÇŁ.


U njemu ┼żivi oko 350 hiljada ljudi, a od Beograda je udaljen oko 93 km. On se mo┼że pohvaliti sa sopstvenim univerzitetom, na kojem se svake godine i┼íkoluje veliki broj srpske omladine. Osim toga, Novi Sad zauzima i jako va┼żno mesto kada je celokupna industrija Srbije u pitanju.


On je veoma va┼żna alka u ─Źitavom sistemu funkcionisanja pokrajine Vojvodine, jer je tako─Ĺe i zdravstveni, finansijski i ekonomski centar ovog dela Srbije. 


Grad Novi  Sad je ─Źesto doma─çin me─Ĺunarodnih i doma─çih nau─Źnih, privrednih, kulturnih, sportskih manifestacija, a u svetu je poznat i kao grad s velikim brojem muzeja, galerija, pozori┼ítaÔÇŽ Sme┼íten na prelepim obalama reke Dunava ovaj grad ima odli─Źne predispozicije za dalji i ve─çi razvoj turizma.


U njemu se nalazi fascinantna Petrovaradinska tvr─Ĺava na kojoj su prona─Ĺeni arheolo┼íki ostaci iz svih istorijskih epoha. Poslednjih godina, Novi Sad je postao poznat i po ─Źuvenom Exit festivalu koji je privukao impozantan broj posetilaca iz ─Źitavog sveta. 

Wurzburg je grad koji se nalazi u Nema─Źkoj, u saveznoj dr┼żavi Bavarska. Kroz njega proti─Źe reka Majna. Nad njim se nadvija veli─Źanstvena tvr─Ĺava Marijenberg, a za┼ítitni znak ovog grada jeste stari most preko Majne. Nekada┼ínji biskupsko utvr─Ĺenje, poznatije kao "Vircbur┼íka rezidencija" uvr┼ítena je u Unescovu listu spomenika koji imaju veliki kulturni zna─Źaj. Iako je tokom borbi u Drugom svetskom ratu dosta toga uni┼íteno, nakon zavr┼íetka rata veliki deo grada je pa┼żljivo obnovljen. 

Ukoliko se odlu─Źite da ga posetite obavezno obi─Ĺite Wurzburg Rezidenz, veli─Źanstvenu palatu prin─Źeva biskupa i jednu od najlep┼íih dela barokne arhitekture u Nema─Źkoj. U njoj se nalazi veliki broj freski, ali i brojni antikviteti i galerije slika, koje svojom lepotom plene i privla─Źe veliki broj turista svake godine.

Osim toga, tu su i dvori┼íni vrtovi, Hofgarten, u kojem se nalazi ve┼íta─Źko jezero i fontane, kao i mnoge barkone sklupture. Tu je i tvr─Ĺava Mariernberg i zgrada prin─Źeva, kao i katedrala i crkvena gra─Ĺevina Neumunsterkirche. Svojim izgledom turiste pleni i kapela Svete Marije, kao i Stari glavni most. Svaka od ovih gra─Ĺevina u sebi krije posebne pri─Źe i svedo─Źanstva stradanja, kulture i tradicije nema─Źkog naroda. U┼żivajte u detaljima, uspomenama i svedo─Źanstvima koja su utkana u svaki deo ovog prelepog nema─Źkog grada. 

Beograd - Minhen

Mesto Polazak Udaljenost Vreme putovanja
StartBeograd 17:00 0km 00:00
MestoNovi Sad 18:20 100km 1:30h
MestoSubotica 22:20 300km 3:30h
FinishMinhen 04:20 900km 8:30h

Dostupni popusti

 • Check10% popusta za studente
 • Check15% popusta za penzionere