Autobus Subotica - Budimpešta

Autobuske karte za Subotica Budimpešta kupite po najnižoj ceni na tržištu. Informišite se o redu vožnje, rezervišite mesto u autobusu i izaberite način plaćanja.

RED VOŽNJE Subotica - Budimpešta

Autobus Subotica - Budimpešta

Autobuske karte za Subotica Budimpešta kupite po najnižoj ceni na tržištu. Informišite se o redu vožnje, rezervišite mesto u autobusu i izaberite način plaćanja.

Polazak:

 • Pon

  Ponedeljak

  09:15
 • Uto

  Utorak

  09:15
 • Sre

  Sreda

  09:15
 • Čet

  Četvrtak

  09:15
 • Pet

  Petak

  09:15
 • Sub

  Subota

  09:15
 • Ned

  Nedelja

  09:15

Povratak:

 • Pon

  Ponedeljak

  19:00
 • Uto

  Utorak

  19:00
 • Sre

  Sreda

  19:00
 • Čet

  Četvrtak

  19:00
 • Pet

  Petak

  19:00
 • Sub

  Subota

  19:00
 • Ned

  Nedelja

  19:00

Udaljenost puta:

0km

Kupovina karte:

 • CheckLično u agenciji
 • CheckDostava na Vašu adresu

Cena:

 • Jednosmerna: 2.200,00 RSD
 • Povratna: 4.200,00 RSD
Popust dostupan Rezerviši

Beograd - Minhen

Mesto Polazak Udaljenost Vreme putovanja
StartBeograd 17:00 0km 00:00
MestoNovi Sad 18:20 100km 1:30h
MestoSubotica 22:20 300km 3:30h
FinishMinhen 04:20 900km 8:30h

Da li vam je potrebna pomoć oko kupovine i rezervacije karata?

Pozovite nas! 011 405 31 51 ili 060 333 84 80!
Radno vreme call centra: svakim radnim danom 08:00 - 16:00.

Putovanje autobusom na relaciji Subotica - Budimpešta

Subotica - Budimpešta se nalaze na udaljenosti od 0 km.
Putovanje na ovoj relaciji traje u proseku do 0h, u zavisnosti od prevoznika, vrste autobusa i saobraćajnih uslova.
Takodje prevoznici za odredjene kategorije putnika nude i razne popuste i to: Dečiji popust, Studentski popust, itd...

Na ovoj stranici predstavljeni su svi autobuski prevoznici sa kojima je AutobuskiPrevoz.com ostvario saradnju želeći da vam ponudi autobuske karte po najnižoj tržišnoj ceni. Takođe, obratite pažnju na akcije koje često imamo u našoj ponudi a koji vam mogu znatno smanjiti cenu autobuske karte za relaciju Subotica - Budimpešta. Nakon što se odlučite za datum i vreme, kliknite na "Rezerviši" i popunite neophodna polja ili nas pozovite na 011 405 31 51 radi rezervacije. Kao poslednji korak izaberite način plaćanja među kojima su lično preuzimanje u Balkanskoj 35 - 39.

Udaljenost

Udaljenost mesta
0km

Udaljenost

Najbolja cena
2.200,00 RSD

Subotica je grad koji se nalazi na krajnjem severu naše zemlje, na samoj granici Srbije i Mađarske. Smeštena na mestu gde se mešaju dve različite kulture, dve nacionalnosti i načina života.


Subotica je mesto koje godinama spaja dva naroda, Srbe i Mađare. Po veličini ona je drugi grad u Vojvodini, a u njoj živi oko 100 hiljada ljudi. Od granice sa Mađarskom deli je samo 10 km, a od Beograda je udaljena 190 km.


Vrednim radom i trudom žitelji ovog grada doprineli su činjenici da je Subotica postala kulturni, privredni i turistički centar severne Bačke. U Subotici postoji dosta zanimljivosti, a neke od najlepših su Palićko jezero, Palićki Zoo vrt, Gradska kuća, Sinagoga, a u blizini je i čuvena vinarija Zvonko Bogdan, koja vam pruža mogućnost da probate neka od naših domaćih najlepših vina.


Tu je i prelepa Rajhlova palata, koja svojim izgledom izaziva veliku pažnju i divljenje domaćih i stranih turista. Subotica je jedan moderan grad, koji svima nudi priliku za uživanje i opuštanje.

 • subotica_srbija_autobus
 • subotica_srbija_autobuski_prevoz_autobuske_karte

Prestonica Mađarskog carstva i grad koji je od daleke istorije imao veoma značajnu ulogu, Budimpešta, predstavlja veoma popularmo mesto za praznična putovanja. Sve češće se može čuti i kako i mladi i stari sve češće odlaze u Budimpeštu na kratak odmor ili produženi vikend. Od Beograda je deli oko 380km što je nešto više od 3 sata vožnje. Ona je idealna destinacija ukoliko želite da stignete brzo i lako.

Ovaj prelepi grad leži na obe strane Dunava, a nastao je spajanjem dva mala grada, Pešte i Budima. Zvanična valuta je mađarska forinta i ona je isključivo sredstvo plaćanja ukoliko kupujete gotovinom. Srdačni i predusretljivi domaćini su se potrudili da nauče engleski jezik, pa je komunikacija sa njima jednostavna i laka. 

Budimpešta je grad sazdan od istorije. Burne dane ovaj grad je prošto sačuvavši onaj pravi duh, koji se ogleda u svakoj graševini, arhitekturi i spomeniku. Upravo zbog toga je dobro ukoliko možete da odvojite više sati, a možda i dana kako biste do tančina i lagano obišli sve ono što Budipeštu čini brojem jedan kada je obilazak ovog dela Evrope u pitanju. Osim istorijski i kuluturnih zdanja, ona može da vam ponudi i odmor u brojnim banjama, lečilištima i spa centrima. 

Prelepi parkovi, uređeni lokali i šetališta definitivno su jedan od aduta ovog prelepog grada. Obilazak započnite u čuvenoj Vaci ulici, koja predstavlja najpoznatije šetalište i shoping zonu. Potom krenite put Kossuth trga i uživajte u prelepoj zgradi Parlamenta. Zgrade koje prikazuju čitavu kulturu jednog naroda smeštene su u Andrassy bulevaru. Najpoznatija među njima svakao je Opera.

Svako ko je bio u Budimpešti sigurno je posetio i čuveni Trg Heroja, koji predstavlja deo svetske kulturne baštine. Na njemu se nalazi Milenijumski spomenik sa statuama sedam plemenskih vođa, koji se smatraju osnivačem Mađarske. Ne propustite da vidite i čudesni dvorac Vajdahunjad. Još jedna od atrakcija Budimpešte svakako su fascinantni mostovi, koji povezuju jednu sa drugom stranom grada.

Nestvaran prizor doživećete i ukoliko se odlučite da sa vode posmatrate ovaj grad. Hiljadu svetiljki koje osvetljavaju brojne zgrade, spomenike i same mostove stvaraju prizor od kojeg definitivno zastaje dah. Na vama je samo da kupite najpovoljnije autobuske karte i da se prepustite čaroliji koju Budimpešta nesebično daje svakom ko se odluči da u njoj provede makar jedan dan.

 • budimpesta_madjarska_autobus
 • budimpesta_madjarska_autobuske_karte

Beograd - Minhen

Mesto Polazak Udaljenost Vreme putovanja
StartBeograd 17:00 0km 00:00
MestoNovi Sad 18:20 100km 1:30h
MestoSubotica 22:20 300km 3:30h
FinishMinhen 04:20 900km 8:30h

Dostupni popusti

 • Check10% popusta za studente
 • Check15% popusta za penzionere