) 79% popusta na autobusku kartu Beograd Pariz | AutobuskiPrevoz.com
-

79% popusta na kupovinu autobuske karte na liniji Beograd Pariz

19/12/2018
79% popusta na kupovinu autobuske karte na liniji Beograd Pariz

Grad svetlosti, ljubavi, umetnosti, takav je Pariz. U pitanju je najlepši grad u Evropi u koji godišnje dođe ogroman broj turista, a čiji je glavni simbol impozantna Ajfelova kula.

I Srbi ovaj francuski grad uvek rado posećuju, pa smo shodno tome želeli da iskoristimo ovu priliku i predstavimo vam pogodnosti kupovine autobuskih karata za Pariz.


Autobuske linije za Pariz

Polasci su ponedeljkom i utorkom od 13 časova, sredom petkom i subotom od 10.45 časova. Povratak je takođe moguć pet puta nedeljno, ali u drugačije vreme. Ponedeljkom od 13 časova, sredom, petkom i nedeljom od 14.30 i četvrtkom od 17 časova organizuje se dolazak iz Pariza.

Ukoliko vam ovi termini ne odgovaraju, postoje i nekoliko dodatnih, i to polazak sredom i subotom od 10.30 i povratak istim danima u 8 sati ujutru. 

Iako je put dug, i traje oko 25 sati, ne morate da brinete jer agencija nudi putovanje kvalitetnim i novim autobusima uz koje je vožnja udobna i brzo proleti.


Popusti na autobuske karte za Pariz

U ponudi imamo brojne pogodnosti. Recimo ukoliko se odlučite za autobusku liniju Beograd - Pariz prevoznika "Lasta" možete iskoristiti sledeće pogodnosti. 

Autobuske karte za Beograd - Pariz možete rezervisati OVDE.

Za autobusku liniju Novi Sad - Pariz, prevoznik "Fudeks" nudi sledeće pogodnosti: 

Autobuske karte za Novi Sad - Pariz možete rezervisati OVDE.

Osobe koje planiraju putovanje i odgovara im autobuska linija Subotica - Pariz imaju mogućnost da iskoriste pogodnosti autobuskog prevoznika "Mićko Lapovac - Paris turist":

Autobuske karte za Subotica - Pariz možete rezervisati OVDE.

Za sve koji kupe autobusku kartu za Pariz naš savet je da posete i najpoznatije atrakcije Pariza, Tijumfalnu kapiju, katedralu Notr Dam, baziliku Svetog srca, Panteon, ali i mnoge muzeji, poput najpoznatijeg Luvra, ali i muzeja Orsej.