-

Uslovi kupovine i informacije o firmi


Izjava o PDV-u

Sve cene prikazane su sa uračunatim PDV-om.


Zaštita privatnosti

U ime "PRONET TURS doo" obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni "PRONET TURS doo" (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.


Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.


Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.


Dostava karata kupljenih online

Sve karte kupljene na ovaj način se korisniku isporučuju elektronski na e-mail adresu koju je naveo u postupku kupovine karte. Kartu je potrebno imati sa sobom dostupnu na telefonu na dan putovanja.


Politika reklamacija

Svaki korisnik usluge sajta autobuskiprevoz.com ima pravo na reklamaciju.
Opšte reklamacije o radu sajta autobuskiprevoz.com, o prikazanim podacima ili sadržaju na našem sajtu korisnici mogu uputiti putem elektronske pošte na adresu [email protected]

U slučaju odustajanja od kupovine, za povraćaj sredstava ili izmene rezervacije, putnik je dužan da podnese zahtev putem elektronske pošte na adresu [email protected]

Iako portal autobuskiprevoz.com ne utiče i ni na koji način ne odogovara za kvalitet pružene usluge od strane autoprevoznika, svi korisnici koji su kupili kartu na našem portalu a nisu zadovoljni pruženom uslugom trebalo bi da u što kraćem roku o tome obaveste Call centar na telefon 060 333 8480 ili da se obrati na mail [email protected]

Za dodatne informacije u slučaju reklamacije vezane za rezervaciju i kupovinu karata, putnik se može obratiti putem telefona 060 333 8480.


Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, "PRONET TURS doo" je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.


Tačnost informacija

Sve informacije na sajtu koje se odnose na red vožnje, polaske i dolaske autobusa, kao i sve cene, preuzimaju se od prevoznika i za njihovu ispravnost i eventualne izmene ne garantuje portal AutobuskiPrevoz.com već isključivo sami prevoznici.


Troškovi obrade rezervacije

Troškovi obrade rezervacije su 2% od ukupne cene karata i biće obračunati u krajnjem iznosu.


Informacije o firmi