) Autobusom do Splita | AutobuskiPrevoz.com
-

Autobusom do Splita

10/06/2019
Autobusom do Splita

Split je prelep grad koji se nalazi u Dalmaciji i drugi po veličini grad u Hrvatskoj. Zbog svoje lepote, mora i mnogih zanimljivosti ovaj grad svake godine poseti veliki broj turista. Ukoliko i vi želite da vidite nešto potpuno drugačije, da osetite duh grada koji postoji punih 17 vekova, onda je ovo idealno mesto za vaše sledeće putovanje. 

Bogata tradicija, kultura i istorija koja će vas ostaviti bez daha samo su uvod u sve što vas očekuje ako odlučite da otputujete u Split. Od Beograda Split je udaljen oko 580 km.

Ukoliko želite da uživate u svim čarima putovanja, da razgledate prelepe predele i da se zabavljate umesto da vozite, odličan način da do Splita stignete jeste da putujete autobusom. Putovanje autobusom traje oko 8,9 sati računajući zaustavljanje na naplatnim rampama, granici i pauzama za odmor. Iako put do Splita dugo traje, imaćete mogućnost da maksimalno uživate, jer će vožnja autobusima visoke klase biti pravo zadovoljstvo.

Split_grad.jpg

Turistička ponuda Splita je raznovrsna i neodoljiva iz više razloga. Osim prelepog mora tu je velika zelena pijaca, na kojoj možete pronaći najraznovrstnije plodove mora, povrće i druge omiljene namirnice, koje su odličnog kvaliteteta i ukusa. Čak iako ne želite da kupujete namirnece, uživajte u šetnji kroz pijacu i opuštajućim mirisima mora koje ne možete osetiti bilo gde. Osim toga, posetite čuvenu Carsku palatu i Peristil, koji su pod zaštitom Unesca, pa prošetajte prelepim šetalištem koje se pruža duž cele plaže ovog prelepog primorskog grada. Osetite pravi duh mora, opustite se i uživajte. 

Iako u Split veliki broj turista putuje da bi upoznao grad, obišao sve turističke atrakcije ili uživao na godinšnjem odmoru postoje i oni koji tamo odlaze da bi potražili dodatni izbor prihoda. Mnogi mladi ljudi se odlučuju da leti otputuju u ovaj prelepi grad, jer se tada tamo otvaraju radna mesta za brojna sezonska zanimanja. Tako se mnogi reše da spoje lepo i korisno, zarade i provedu gotovo celo leto na prelepom hrvatskom primorju. Ukoliko se i vi odlučite da ovo leto putujete u Split znajte da putem naše agencije možete kupiti ili rezrvisati autobuske karte za Split, ali i mnoge druge evropske destinacije.  

Split_promenada.jpg

Ukoliko se dvoumite koji vid prevoza da izaberete nudimo vam nekoliko dobrih razloga zašto umesto sopstvenim vozilom treba da putujete autobusom.

- Ne razmišljate o ispravnosti vozila! 

- Ne gledate u put ispred, već uživate u prelepim prirodnim pejzažima!

- Odmarate se, spavate, zabavljate se umesto da razmišljate o stanju na putu!

- Na odredište stižete raspoloženi, odmorni, spremni za nove avanture!

- Za vašu bezbednost zaduženi su profesionalni vozači, koji iza sebe imaju hiljade i hiljade pregaženih kilometara!