) Kojim danima imam autobuski prevoz na liniji Beograd Stuttgart? | AutobuskiPrevoz.com
-

Kojim danima imam autobuski prevoz na liniji Beograd Stuttgart?

11/12/2018
Kojim danima imam autobuski prevoz na liniji Beograd Stuttgart?

Ukoliko planirate da posetite Štutgart, koji je poznat po fantastičnim vinima, bajkovitim dvorcima i najboljim festivalima, no niste sigurni kojim danima imate direktan autobuski prevoz iz Beograda, mi ćemo Vam dati detaljne informacije o polascima.

Lepa vest je da bukvalno svakog dana možete spakovati kofer i otići u ovaj Nemački grad. Uz polaske koje nudi Pronet Turs, autobuski prevoz iz Beograda u Štutgart, je idealan i za avantursite koji neplanirano reše da ga posete.

Od ponedeljka do nedelje svakog dana od 17 časova organizuje se autobuski prevoz na liniji Beograd - Štutgart, ali i povratak iz Štuttgarta u 14.30 časova.

Ukoliko vam se desi da ne stignete na vreme ili Vam ovo vreme polaska ne odgovara, i za to imamo rešenje. Vanredni polasci se organizuju svake srede i subote od 21 čas, a povratak istog dana od 07.30.

Cene su i više nego povoljne, za autobuski prevoz iz Beograda do Štutgarta platićete 7.800 dinara, ukoliko se odlučite da idete u terminu od 17 časova, dok je povratna karta 12.000 dinara. Ako Vam ipak više odgovara termin sredom i subotom od 21 čas, onda je cena karte u jednom smeru 9.000 dinara, a povratna 15.600 dinara.

Kako bi vam vožnja od 18 sati, i prelazak 1.300 kilometara bio što prijatniji i udobniji omogućen je prevoz moderno opremljenim autobusima i sa profesionalnim vozačima koji će vas bezbedno prevesti do željene destinacije.

Još jedna lepa stvar u vezi sa autobuskim prevozom na liniji Beograd - Štutgart su primamljivi popusti.

Deci do 2 godine omogućen je popust od 80 odsto na cenu karte. Deci od 2 do 12 godina 50 odsto popusta, mladima do 26 godina 10 odsto popusta, a isto toliko i penzionerima.

Već sada možete da počnete sa pakovanjem za ovo putovanje, imamo još nekoliko saveta za vas. U Štutgartu obavezno posetite glavni trg Šlosplac na kojem se ukrštaju mnoge trgovačke ulice, park Šlosgarden u čijoj se blizini nalaze dvorci i muzeji. A ako želite da odete u kupovinu posetite ulicu Koenigstrasse, koja je slična našoj Knez Mihailovoj, a obiluje prodavnicama i robnim kućama.

Ukoliko ste već posetili Štutgart, a u planu vam je obilazak nekog novog grada ili nove turističke atrakcije, pogledajte našu ponudu i termine autobuskih polazaka i rezervišite autobusku kartu na vreme.