) Rezervišite autobusku kartu za MINHEN | AutobuskiPrevoz.com
-

Rezervišite autobusku kartu za MINHEN

28/12/2018
Rezervišite autobusku kartu za MINHEN

Minhen je nemački grad sa bogatom istorijom u kojem se održava poznati festval piva Oktobarfest, a u njemu se nalazi i poznati fudbalski klub Bajern. Turisti ga obožavaju jer ima puno toga da ponudi, a mnogo ljudi iz Srbije živi upravo u ovom gradu.

Put do Minhena je dug, traje 15 sati, ali ukoliko rezervišete autobusku kartu preko Pronet tursa sigurno ćete putovati bezbedno i udobno, pa će Vam vreme proleteti.

Svakoga dana, nekoliko puta dnevno, organizovani su polasci za sve koji žele da posete ovaj grad, ali obavezno pre polaska morate rezervisati autobusku kartu.

Rezervacija autobuske karte za Minhen je moguća na nekoliko načina, samo je bitno da odredite datum polaska ali i da pogledate cenovnik koji je dostupan na našem sajtu. Ukoliko vam sve od ponuđenog odgovara, vreme je za rezervaciju autobuske karte.


Potrebno je da popunite formular o ličnim podacima i terminu polaska koji će vam se pojaviti na ekranu, a zatim da kliknete na dugme "Rezerviši". Nakon toga, kontaktiraće Vas prodajni agent Pronet Tursa koji će Vam objasniti detalje o plaćanju i dostavi autobuske karte.

Autobusku kartu do Minhena možete platiti i u autobusu, ili posetom poslovnice Pronet tursa, a ukoliko nemate vremena da odete do naše poslovnice, onda rezervisanu autobusku kartu možete dobiti i na kućnu adresu. Kurirska služba će Vam dostaviti karte već dan kasnije, a u tom trenutku možete i platiti.

Autobuska karta do Minhena koštaće vas od 6.600 do 7.200 dinara u jednom pravcu u zavisnosti od prevoznika kojeg izaberete, dok je povratna između 10.200 i 12.000 dinara.

Ako želite da otputujete u ovaj nemački grad već za Novu godinu, požurite i rezervišite svoja mesta, jer je u ovo doba godine najlepši. Osim Božićnih marketa širom grada, posetite i crkve i katedrale koje su obavezna stanica prilikom obilaska, ali i fenomenalni Dvorci Bavarska i Kapija pobede.