Autobus Bato─Źina - Malme

Autobuske karte za Bato─Źina Malme kupite po najni┼żoj ceni na tr┼żi┼ítu. Informi┼íite se o redu vo┼żnje, rezervi┼íite mesto u autobusu i izaberite na─Źin pla─çanja.

Bato─Źina - Malme

Autobus Bato─Źina - Malme

Autobuske karte za Bato─Źina Malme kupite po najni┼żoj ceni na tr┼żi┼ítu. Informi┼íite se o redu vo┼żnje, rezervi┼íite mesto u autobusu i izaberite na─Źin pla─çanja.

Polazak:

 • Pon

  Ponedeljak

 • Uto

  Utorak

 • Sre

  Sreda

 • ─îet

  ─îetvrtak

 • Pet

  Petak

  23:00
 • Sub

  Subota

 • Ned

  Nedelja

Povratak:

 • Pon

  Ponedeljak

 • Uto

  Utorak

 • Sre

  Sreda

 • ─îet

  ─îetvrtak

 • Pet

  Petak

 • Sub

  Subota

  17:30
 • Ned

  Nedelja

Udaljenost puta:

0km
0h

Kupovina karte:

 • CheckLi─Źno u agenciji
 • CheckPla─çanje u autobusu

Cena:

 • Jednosmerna: 12.200,00 RSD
 • Povratna: 20.130,00 RSD
Popust dostupan Rezerviši

Beograd - Minhen

Mesto Polazak Udaljenost Vreme putovanja
StartBeograd 17:00 0km 00:00
MestoNovi Sad 18:20 100km 1:30h
MestoSubotica 22:20 300km 3:30h
FinishMinhen 04:20 900km 8:30h

Da li vam je potrebna pomo─ç oko kupovine i rezervacije karata?

Pozovite nas! 011 405 31 51 ili 060 333 84 80!
Radno vreme call centra: svakim radnim danom 08-20h i subotom 08-15h.

Informacije za Autobus Bato─Źina - Malme

Bato─Źina - Malme se nalaze na udaljenosti od 0 km.
Putovanje na ovoj relaciji traje u proseku do 0h, u zavisnosti od prevoznika, vrste autobusa i saobra─çajnih uslova.
Takodje prevoznici za odredjene kategorije putnika nude i razne popuste i to: De─Źiji popust, Studentski popust, itd...

Na ovoj stranici predstavljeni su svi autobuski prevoznici sa kojima je AutobuskiPrevoz.com ostvario saradnju ┼żele─çi da vam ponudi autobuske karte po najni┼żoj tr┼żi┼ínoj ceni. Tako─Ĺe, obratite pa┼żnju na akcije koje ─Źesto imamo u na┼íoj ponudi a koji vam mogu znatno smanjiti cenu autobuske karte za relaciju Bato─Źina - Malme. Nakon ┼íto se odlu─Źite za datum i vreme, kliknite na "Rezervi┼íi" i popunite neophodna polja ili nas pozovite na 011 405 31 51 radi rezervacije. Kao poslednji korak izaberite na─Źin pla─çanja me─Ĺu kojima su li─Źno preuzimanje u Balkanskoj 35 - 39.

Udaljenost

Udaljenost mesta
0km

Udaljenost

Najbolja cena
12.200,00 RSD

Udaljenost

Vreme putovanja
0h

Bato─Źina je op┼ítima u centralnom delu Srbije, u kojoj ┼żivi oko 12 hiljada stanovnika. Od na┼íeg glavnog grada Bato─Źina je udaljena je oko 120 km. Kroz Bato─Źinu proti─Źu dve prelepe reke Lepenica i Velika Morava.


Op┼ítina Bato─Źina sme┼ítena je u jednom od najlep┼íih delova Srbije, koji se mo┼że pohvaliti takvim prirodnim lepotama od kojih zastaje dah. 


Bato─Źina, kao i ve─çi deo Srbije, svedo─Źi o mnogim istorijskim doga─Ĺajima, pa u njenoj blizini mo┼żete videti neke od najlep┼íih srpskih manastira, popit manastira Grn─Źarica.


Osim toga u neposrednoj blizini ovog naselja nalazi se i praistorijska pe─çina i srednjevekovni grad u Gracu. Oni su dobili status veoma bitnog kulturnog nasle─Ĺa.

Malme je tre─çi grad po veli─Źini u ┼ávedskoj. Iako je prva asocijacija na ovu zemlju njena hladna i surova zima ona ipak ima mnogo toga da vam ponudi. Malme se nalazi u regiji Skanija, predstavlja va┼żan istorijski i geografski centar. U istoriji dosta toga ga je vezivalo za susednu Dansku, ali je ipak, krajem 17. veka ovaj grad i zvani─Źno postao deo ┼ávedske. Ukoliko biste ┼żeleli da ga uporedite sa nekim od na┼íih gradova, njegova veli─Źina je kao na┼í Novi Sad. U njemu ┼żivi oko 300 hiljada ljudi. 

Ovaj ┼ívedski grad, kao i ve─çina ostalih odi┼íe ─Źisto─çom i ure─Ĺeno┼í─çu, a smirenost i ljubaznost su utkani u pravila pona┼íanja njegovih stanovnika. Iako se ─Źesto mo┼że ─çuti da su ┼áve─Ĺani ti koji ne ┼żele da odstupaju od svog jezika i pri─Źaju engleski to ipak nije tako. U svim kafi─çima i ugostiteljskim objektima ljubazno osoblje govori engleski jezik i trudi se da zaista ostavi dobar utisak na svakog turistu.


Obi─Ĺite sam centar grada, veliki gradski trg Lila Torg na kojem se nalazi veliki broj restorana i kafi─ça. U blizini je i ─Źuvena St Johns crkva, kao i najve─çi i najlep┼íi park u Malmeu, Kungsparken. U njemu mo┼żete videti prelepu staru vetrenja─Źu, koja poti─Źe iz 19. veka. Tu je i Ridersborg obala, deo grada koji izlazi na more. Tako─Ĺe, posetite i novoizgra─Ĺeni oblakoder, jedan od glavnih simbola grada, Turning torso i obavezno se fotografi┼íiteÔÇŽ Vrlo je lep prizor. Tu je i Lund, stari univerzitetski grad koji je vrlo zanimljiv i autenti─Źan, idealan za razgledanje i ┼íetnju. Ovo je sasvim dovoljno ukoliko ┼żelite da u Malme odete turisti─Źki i za njegov obilazak odvojite jedan ili dva dana. Prepustite se opu┼ítenoj ┼íetnji, jer ovaj grad deluje umiruju─çe i antistresno na svakog ko ga poseti.

Beograd - Minhen

Mesto Polazak Udaljenost Vreme putovanja
StartBeograd 17:00 0km 00:00
MestoNovi Sad 18:20 100km 1:30h
MestoSubotica 22:20 300km 3:30h
FinishMinhen 04:20 900km 8:30h

Dostupni popusti

 • Check10% popusta za studente
 • Check15% popusta za penzionere