-

Autobus Beograd - Budimpešta

Autobuske karte za Beograd Budimpešta kupite po najnižoj ceni na tržištu. Informišite se o redu vožnje i kupite karte online.

RED VOŽNJE Beograd - Budimpešta

Autobus Beograd - Budimpešta

Autobuske karte za Beograd Budimpešta kupite po najnižoj ceni na tržištu. Informišite se o redu vožnje i kupite karte online.

Polazak:

 • Pon

  Ponedeljak

  06:00
 • Uto

  Utorak

  06:00
 • Sre

  Sreda

  06:00
 • Čet

  Četvrtak

  06:00
 • Pet

  Petak

  06:00
 • Sub

  Subota

  06:00
 • Ned

  Nedelja

  06:00

Povratak:

 • Pon

  Ponedeljak

  19:00
 • Uto

  Utorak

  19:00
 • Sre

  Sreda

  19:00
 • Čet

  Četvrtak

  19:00
 • Pet

  Petak

  19:00
 • Sub

  Subota

  19:00
 • Ned

  Nedelja

  19:00

Udaljenost puta:

370km

Kupovina karte:

 • CheckOnline kupovina
 • CheckLično u agenciji

Cena:

 • Jednosmerna: 2.800,00 RSD
 • Povratna: 5.400,00 RSD
Popust dostupan Dalje

Beograd - Minhen

Mesto Polazak Udaljenost Vreme putovanja
StartBeograd 17:00 0km 00:00
MestoNovi Sad 18:20 100km 1:30h
MestoSubotica 22:20 300km 3:30h
FinishMinhen 04:20 900km 8:30h

Da li vam je potrebna pomoć oko kupovine karata?

Pozovite nas - 060 333 84 80
Radno vreme call centra: svakim radnim danom 08:00 - 16:00.

Putovanje autobusom na relaciji Beograd - Budimpešta

Putovanje na ovoj relaciji traje u proseku do 6h, u zavisnosti od prevoznika, vrste autobusa i saobraćajnih uslova.
Prevoznici za odredjene kategorije putnika nude i razne popuste i to: Dečiji popust, Studentski popust, itd...

Na ovoj stranici predstavljeni su svi autobuski prevoznici sa kojima je AutobuskiPrevoz.com ostvario saradnju želeći da vam ponudi autobuske karte po najnižoj tržišnoj ceni. Takođe, obratite pažnju na akcije koje često imamo u našoj ponudi a koji vam mogu znatno smanjiti cenu autobuske karte za relaciju Beograd - Budimpešta. Nakon što se odlučite za datum i vreme, kliknite na "Dalje" i popunite neophodna polja ili nas pozovite na 060 333 84 80 radi rezervacije. Kao poslednji korak izaberite način plaćanja među kojima su lično preuzimanje u Balkanskoj 35 - 39.

Udaljenost

Udaljenost mesta
370km

Udaljenost

Najbolja cena
2.800,00 RSD

Glavni i najveći grad Republike Srbije jedan je od najstarijih gradova u Evropi. Beograd su osnovali Kelti u 3. veku pre nove ere, i to pre nastanka rimskog naselja Singidunum.

Slovensko ime Beligrad zabeleženo je 878. godine. Beograd je glavni grad Srbije od 1405. godine, a bio je prestonica i raznih južnoslovenskih država.

Beograd leži na ušću dveju reka, Save i Dunava, na nadmorskoj visini od 117 m, smešten je u Centralnoj Srbiji i zauzima preko 3,6 % teritorije Republike Srbije. Beograd je vodeći grad u IT sektoru na celokupnom Balkanu.

Urban i moderan, a ujedno tako autntičan i starinski, Beograd je grad za koji mnogi kažu da je mesto koje svakome nudi ono što mu treba. U njemu možete dobiti fantastične lekcije iz istorije, upoznati se sa sudbinom mnogih balkanskih naroda, ali i uživati u fantastičnom noćnom provodu, upoznati umetnost, ali i lepe devojke. 

Svojom prelepom arhitekturom Beograd je zaslužio titulu jednog od najlepših gradova u ovom delu Evrope, a mnogima je bio inspiracija kada su stvarali umetnička dela i pesme koje žive vekovima. Tokom svoje duge istorije mnogo puta je bio na meti neprijatelja, više puta je rušen i paljen, ali ipak je odoleo burnoj istoriji i teškim vremenima. Danas, Beograd ponosno dočekuje domaće i strane turiste i svakom od njih pruža priliku da se u njemu opuste, uživaju, provedu i jednostavno i lako zavole ovaj grad već na prvu posetu. 


 • beograd_srbija_autobus
 • beograd_srbija_autobuski_prevoz-autobuske_karte

Prestonica Mađarskog carstva i grad koji je od daleke istorije imao veoma značajnu ulogu, Budimpešta, predstavlja veoma popularmo mesto za praznična putovanja. Sve češće se može čuti i kako i mladi i stari sve češće odlaze u Budimpeštu na kratak odmor ili produženi vikend. Od Beograda je deli oko 380km što je nešto više od 3 sata vožnje. Ona je idealna destinacija ukoliko želite da stignete brzo i lako.

Ovaj prelepi grad leži na obe strane Dunava, a nastao je spajanjem dva mala grada, Pešte i Budima. Zvanična valuta je mađarska forinta i ona je isključivo sredstvo plaćanja ukoliko kupujete gotovinom. Srdačni i predusretljivi domaćini su se potrudili da nauče engleski jezik, pa je komunikacija sa njima jednostavna i laka. 

Budimpešta je grad sazdan od istorije. Burne dane ovaj grad je prošto sačuvavši onaj pravi duh, koji se ogleda u svakoj graševini, arhitekturi i spomeniku. Upravo zbog toga je dobro ukoliko možete da odvojite više sati, a možda i dana kako biste do tančina i lagano obišli sve ono što Budipeštu čini brojem jedan kada je obilazak ovog dela Evrope u pitanju. Osim istorijski i kuluturnih zdanja, ona može da vam ponudi i odmor u brojnim banjama, lečilištima i spa centrima. 

Prelepi parkovi, uređeni lokali i šetališta definitivno su jedan od aduta ovog prelepog grada. Obilazak započnite u čuvenoj Vaci ulici, koja predstavlja najpoznatije šetalište i shoping zonu. Potom krenite put Kossuth trga i uživajte u prelepoj zgradi Parlamenta. Zgrade koje prikazuju čitavu kulturu jednog naroda smeštene su u Andrassy bulevaru. Najpoznatija među njima svakao je Opera.

Svako ko je bio u Budimpešti sigurno je posetio i čuveni Trg Heroja, koji predstavlja deo svetske kulturne baštine. Na njemu se nalazi Milenijumski spomenik sa statuama sedam plemenskih vođa, koji se smatraju osnivačem Mađarske. Ne propustite da vidite i čudesni dvorac Vajdahunjad. Još jedna od atrakcija Budimpešte svakako su fascinantni mostovi, koji povezuju jednu sa drugom stranom grada.

Nestvaran prizor doživećete i ukoliko se odlučite da sa vode posmatrate ovaj grad. Hiljadu svetiljki koje osvetljavaju brojne zgrade, spomenike i same mostove stvaraju prizor od kojeg definitivno zastaje dah. Na vama je samo da kupite najpovoljnije autobuske karte i da se prepustite čaroliji koju Budimpešta nesebično daje svakom ko se odluči da u njoj provede makar jedan dan.

 • budimpesta_madjarska_autobus
 • budimpesta_madjarska_autobuske_karte

Beograd - Minhen

Mesto Polazak Udaljenost Vreme putovanja
StartBeograd 17:00 0km 00:00
MestoNovi Sad 18:20 100km 1:30h
MestoSubotica 22:20 300km 3:30h
FinishMinhen 04:20 900km 8:30h

Dostupni popusti

 • Check10% popusta za studente
 • Check15% popusta za penzionere