Autobus Beograd - Đenova

Autobuske karte za Beograd Đenova kupite po najnižoj ceni na tržištu. Informišite se o redu vožnje, rezervišite mesto u autobusu i izaberite način plaćanja.

RED VOŽNJE Beograd - Đenova

Autobus Beograd - Đenova

Autobuske karte za Beograd Đenova kupite po najnižoj ceni na tržištu. Informišite se o redu vožnje, rezervišite mesto u autobusu i izaberite način plaćanja.

Trenutno nema polazaka za ovu relaciju...

Beograd - Minhen

Mesto Polazak Udaljenost Vreme putovanja
StartBeograd 17:00 0km 00:00
MestoNovi Sad 18:20 100km 1:30h
MestoSubotica 22:20 300km 3:30h
FinishMinhen 04:20 900km 8:30h

Da li vam je potrebna pomoć oko kupovine i rezervacije karata?

Pozovite nas! 011 405 31 51 ili 060 333 84 80!
Radno vreme call centra: svakim radnim danom 08:00 - 16:00.

Putovanje autobusom na relaciji Beograd - Đenova

Beograd - Đenova se nalaze na udaljenosti od 0 km.
Putovanje na ovoj relaciji traje u proseku do 0h, u zavisnosti od prevoznika, vrste autobusa i saobraćajnih uslova.
Takodje prevoznici za odredjene kategorije putnika nude i razne popuste i to: Dečiji popust, Studentski popust, itd...

Na ovoj stranici predstavljeni su svi autobuski prevoznici sa kojima je AutobuskiPrevoz.com ostvario saradnju želeći da vam ponudi autobuske karte po najnižoj tržišnoj ceni. Takođe, obratite pažnju na akcije koje često imamo u našoj ponudi a koji vam mogu znatno smanjiti cenu autobuske karte za relaciju Beograd - Đenova. Nakon što se odlučite za datum i vreme, kliknite na "Rezerviši" i popunite neophodna polja ili nas pozovite na 011 405 31 51 radi rezervacije. Kao poslednji korak izaberite način plaćanja među kojima su lično preuzimanje u Balkanskoj 35 - 39.

Udaljenost

Udaljenost mesta
0km

Udaljenost

Najbolja cena
RSD

Glavni i najveći grad Republike Srbije jedan je od najstarijih gradova u Evropi. Beograd su osnovali Kelti u 3. veku pre nove ere, i to pre nastanka rimskog naselja Singidunum.

Slovensko ime Beligrad zabeleženo je 878. godine. Beograd je glavni grad Srbije od 1405. godine, a bio je prestonica i raznih južnoslovenskih država.

Beograd leži na ušću dveju reka, Save i Dunava, na nadmorskoj visini od 117 m, smešten je u Centralnoj Srbiji i zauzima preko 3,6 % teritorije Republike Srbije. Beograd je vodeći grad u IT sektoru na celokupnom Balkanu.

Urban i moderan, a ujedno tako autntičan i starinski, Beograd je grad za koji mnogi kažu da je mesto koje svakome nudi ono što mu treba. U njemu možete dobiti fantastične lekcije iz istorije, upoznati se sa sudbinom mnogih balkanskih naroda, ali i uživati u fantastičnom noćnom provodu, upoznati umetnost, ali i lepe devojke. 

Svojom prelepom arhitekturom Beograd je zaslužio titulu jednog od najlepših gradova u ovom delu Evrope, a mnogima je bio inspiracija kada su stvarali umetnička dela i pesme koje žive vekovima. Tokom svoje duge istorije mnogo puta je bio na meti neprijatelja, više puta je rušen i paljen, ali ipak je odoleo burnoj istoriji i teškim vremenima. Danas, Beograd ponosno dočekuje domaće i strane turiste i svakom od njih pruža priliku da se u njemu opuste, uživaju, provedu i jednostavno i lako zavole ovaj grad već na prvu posetu. 


  • beograd_srbija_autobus
  • beograd_srbija_autobuski_prevoz-autobuske_karte

Najveća luka Italije i jedan od većih gradova, Đenova, nalazi se na severzapadu zemlje na Tirenskom moru. Ovaj prelepi italijanski grad nosi jednu posebnu magiju i predstavlja jednu od omiljenih turističkih destiancija kada je ovaj deo Evrope u pitanju. Svako ko je ikada posetio Đenovu zna da je ona naslednica nekadašnje Mletačke republike, a njen glavni simbol je zastava Svetog Đorđa. Đenova je smeštena u dolini između dve prelepe planine, Apenina i Alpa. Njene ulice su poprilično strme, uzane, sa velikim brojem tunela i nadvožnjaka. Turizam je jedna od glavnih delatnosti, a ljubazni domaćini su uvek raspoloženi da ugoste domaće i strane turiste. 

Đenova je stari grad, a gotovo celo njegovo staro jezgro je pod zaštitom Unesco-a. Mnoge oduševljava njegov izgled i mnoštvo uskih ulica, koje podsećaju na lavirint. Osim njih, tu je i veliki broj malih trgova, od kojih svaki nosi neku istorijsku priču. Meštani ovaj deo grada nazivaju i Karudji. Ipak, centralna tačka posete Đenovi svakako je gradski trg Pjaca de Ferari, na kojem su smeštene i najvažnije građevine. Nezaobilazna je svakako Duždeva palata, ali i Muzej del Tesoro. Prošetajte i ulicom Via Garibaldi, koja sa svoje 42 palate predstavlja deo Unescove liste zaštićenih dobara. Kada se zaputite ka luci dolazite do katedrale Svetog Lorenca, koja mami sve ljubitelje umetnosti. Ipak, ovo nije sve. Mnogo toga još Đenova može da vam ponudi. Ne čekajte da vam baš sve otkrijemo... Posetite je i pronađite ono što će vas oduševiti i učiniti da vam Đenova ostane zauvek u srcu. 


  • đenova_italija_autobus
  • đenova_italija_autobuske_karte

Beograd - Minhen

Mesto Polazak Udaljenost Vreme putovanja
StartBeograd 17:00 0km 00:00
MestoNovi Sad 18:20 100km 1:30h
MestoSubotica 22:20 300km 3:30h
FinishMinhen 04:20 900km 8:30h

Dostupni popusti

  • Check10% popusta za studente
  • Check15% popusta za penzionere