Autobus Beograd - Kopenhagen

Autobuske karte za Beograd Kopenhagen kupite po najnižoj ceni na tržištu. Informišite se o redu vožnje, rezervišite mesto u autobusu i izaberite način plaćanja.

RED VOŽNJE Beograd - Kopenhagen

Autobus Beograd - Kopenhagen

Autobuske karte za Beograd Kopenhagen kupite po najnižoj ceni na tržištu. Informišite se o redu vožnje, rezervišite mesto u autobusu i izaberite način plaćanja.

Trenutno nema polazaka za ovu relaciju...

Beograd - Minhen

Mesto Polazak Udaljenost Vreme putovanja
StartBeograd 17:00 0km 00:00
MestoNovi Sad 18:20 100km 1:30h
MestoSubotica 22:20 300km 3:30h
FinishMinhen 04:20 900km 8:30h

Da li vam je potrebna pomoć oko kupovine i rezervacije karata?

Pozovite nas! 011 405 31 51 ili 060 333 84 80!
Radno vreme call centra: svakim radnim danom 08:00 - 16:00.

Putovanje autobusom na relaciji Beograd - Kopenhagen

Beograd - Kopenhagen se nalaze na udaljenosti od 0 km.
Putovanje na ovoj relaciji traje u proseku do 0h, u zavisnosti od prevoznika, vrste autobusa i saobraćajnih uslova.
Takodje prevoznici za odredjene kategorije putnika nude i razne popuste i to: Dečiji popust, Studentski popust, itd...

Na ovoj stranici predstavljeni su svi autobuski prevoznici sa kojima je AutobuskiPrevoz.com ostvario saradnju želeći da vam ponudi autobuske karte po najnižoj tržišnoj ceni. Takođe, obratite pažnju na akcije koje često imamo u našoj ponudi a koji vam mogu znatno smanjiti cenu autobuske karte za relaciju Beograd - Kopenhagen. Nakon što se odlučite za datum i vreme, kliknite na "Rezerviši" i popunite neophodna polja ili nas pozovite na 011 405 31 51 radi rezervacije. Kao poslednji korak izaberite način plaćanja među kojima su lično preuzimanje u Balkanskoj 35 - 39.

Udaljenost

Udaljenost mesta
0km

Udaljenost

Najbolja cena
RSD

Glavni i najveći grad Republike Srbije jedan je od najstarijih gradova u Evropi. Beograd su osnovali Kelti u 3. veku pre nove ere, i to pre nastanka rimskog naselja Singidunum.

Slovensko ime Beligrad zabeleženo je 878. godine. Beograd je glavni grad Srbije od 1405. godine, a bio je prestonica i raznih južnoslovenskih država.

Beograd leži na ušću dveju reka, Save i Dunava, na nadmorskoj visini od 117 m, smešten je u Centralnoj Srbiji i zauzima preko 3,6 % teritorije Republike Srbije. Beograd je vodeći grad u IT sektoru na celokupnom Balkanu.

Urban i moderan, a ujedno tako autntičan i starinski, Beograd je grad za koji mnogi kažu da je mesto koje svakome nudi ono što mu treba. U njemu možete dobiti fantastične lekcije iz istorije, upoznati se sa sudbinom mnogih balkanskih naroda, ali i uživati u fantastičnom noćnom provodu, upoznati umetnost, ali i lepe devojke. 

Svojom prelepom arhitekturom Beograd je zaslužio titulu jednog od najlepših gradova u ovom delu Evrope, a mnogima je bio inspiracija kada su stvarali umetnička dela i pesme koje žive vekovima. Tokom svoje duge istorije mnogo puta je bio na meti neprijatelja, više puta je rušen i paljen, ali ipak je odoleo burnoj istoriji i teškim vremenima. Danas, Beograd ponosno dočekuje domaće i strane turiste i svakom od njih pruža priliku da se u njemu opuste, uživaju, provedu i jednostavno i lako zavole ovaj grad već na prvu posetu. 


  • beograd_srbija_autobus
  • beograd_srbija_autobuski_prevoz-autobuske_karte

Kopenhagen predstavlja najveći, a ujedno i glavni grad Danske. Njegov naziv znači "trgovačka luka". On predstavlja važan politički, privredni i kulturni centar ove države. Standard života u ovom gradu je na veoma visokom nivou, što ga čini jednim od najpoželjnijih evropskih gradova za život. Iako je do polovine 12. veka bio malo ribarsko mesto, povoljan geografski položaj i trgovina dovele su do velikog razvoja i učinile ga vodećim gradom  u ovom delu Evrope. 

Značajni muzeji umetnosti, bogata istorija i kultura učinile su da Kopenhagen postane jedna od najtraženijih turističkih destinacija. U njemu za svakog ima po nešto, od romantike i erotike, pa sve do dela klasične umetnosti. Da biste za dan, dva obišli ceo grad potrebna vam je dobra organizacija... Posetu najbolje započnite odlaskom u Nationaluseet, gde možete upoznati istorijsku stranu Danske. I kao što je poznato, glavni junaci ovog muzeja su proslavljeni Vikinzi. Ukoliko na put idete sa decom, u Kopenhagenu postoje specijalizovani muzeji koji su napravljeni posebno za njih. Neizostavan deo obilaska je i dvorac Rosenbrog. Prelepo remek delo arhitekture, napravljeno u 17. veku, odiše renesansnim stilom i smešten je u parku Kongens have ili Kraljev park. Tu je i muzej Ny Carlsberg Glyptotek, ali i prelepi park Tivoli. 

Naravno, ono što ne smete da propustite jeste i čuvena danska gastronomska scena. Pregršt kafića i restorana pružaju vam priliku da probate specijalitete danske nacionalne kuhinje. Prepustite se maksimalnom uživanju. Prelepi Kopenhagen čeka na vas. 

  • kopenhagen_danska_autobus
  • kopenhagen_danska_autobuske_karte

Beograd - Minhen

Mesto Polazak Udaljenost Vreme putovanja
StartBeograd 17:00 0km 00:00
MestoNovi Sad 18:20 100km 1:30h
MestoSubotica 22:20 300km 3:30h
FinishMinhen 04:20 900km 8:30h

Dostupni popusti

  • Check10% popusta za studente
  • Check15% popusta za penzionere