-

Autobus Beograd - Prag

Autobuske karte za Beograd Prag kupite po najnižoj ceni na tržištu. Informišite se o redu vožnje i kupite karte online.

RED VOŽNJE Beograd - Prag

Autobus Beograd - Prag

Autobuske karte za Beograd Prag kupite po najnižoj ceni na tržištu. Informišite se o redu vožnje i kupite karte online.

Trenutno nema polazaka za ovu relaciju...

Beograd - Minhen

Mesto Polazak Udaljenost Vreme putovanja
StartBeograd 17:00 0km 00:00
MestoNovi Sad 18:20 100km 1:30h
MestoSubotica 22:20 300km 3:30h
FinishMinhen 04:20 900km 8:30h

Da li vam je potrebna pomoć oko kupovine karata?

Pozovite nas - 060 333 84 80
Radno vreme call centra: svakim radnim danom 08:00 - 16:00.

Putovanje autobusom na relaciji Beograd - Prag

Beograd - Prag se nalaze na udaljenosti od 0 km.
Putovanje na ovoj relaciji traje u proseku do 0h, u zavisnosti od prevoznika, vrste autobusa i saobraćajnih uslova.
Takodje prevoznici za odredjene kategorije putnika nude i razne popuste i to: Dečiji popust, Studentski popust, itd...

Na ovoj stranici predstavljeni su svi autobuski prevoznici sa kojima je AutobuskiPrevoz.com ostvario saradnju želeći da vam ponudi autobuske karte po najnižoj tržišnoj ceni. Takođe, obratite pažnju na akcije koje često imamo u našoj ponudi a koji vam mogu znatno smanjiti cenu autobuske karte za relaciju Beograd - Prag. Nakon što se odlučite za datum i vreme, kliknite na "Rezerviši" i popunite neophodna polja ili nas pozovite na 060 333 84 80 radi rezervacije. Kao poslednji korak izaberite način plaćanja među kojima su lično preuzimanje u Balkanskoj 35 - 39.

Udaljenost

Udaljenost mesta
0km

Udaljenost

Najbolja cena
RSD

Glavni i najveći grad Republike Srbije jedan je od najstarijih gradova u Evropi. Beograd su osnovali Kelti u 3. veku pre nove ere, i to pre nastanka rimskog naselja Singidunum.

Slovensko ime Beligrad zabeleženo je 878. godine. Beograd je glavni grad Srbije od 1405. godine, a bio je prestonica i raznih južnoslovenskih država.

Beograd leži na ušću dveju reka, Save i Dunava, na nadmorskoj visini od 117 m, smešten je u Centralnoj Srbiji i zauzima preko 3,6 % teritorije Republike Srbije. Beograd je vodeći grad u IT sektoru na celokupnom Balkanu.

Urban i moderan, a ujedno tako autntičan i starinski, Beograd je grad za koji mnogi kažu da je mesto koje svakome nudi ono što mu treba. U njemu možete dobiti fantastične lekcije iz istorije, upoznati se sa sudbinom mnogih balkanskih naroda, ali i uživati u fantastičnom noćnom provodu, upoznati umetnost, ali i lepe devojke. 

Svojom prelepom arhitekturom Beograd je zaslužio titulu jednog od najlepših gradova u ovom delu Evrope, a mnogima je bio inspiracija kada su stvarali umetnička dela i pesme koje žive vekovima. Tokom svoje duge istorije mnogo puta je bio na meti neprijatelja, više puta je rušen i paljen, ali ipak je odoleo burnoj istoriji i teškim vremenima. Danas, Beograd ponosno dočekuje domaće i strane turiste i svakom od njih pruža priliku da se u njemu opuste, uživaju, provedu i jednostavno i lako zavole ovaj grad već na prvu posetu. 


  • beograd_srbija_autobus
  • beograd_srbija_autobuski_prevoz-autobuske_karte

Glavni grad Češke republike i ujedno najlepši grad ove zemlje, Prag, predstavlja destinaciju koju svaki ozbiljan putnik sa sigurnošću ima u svojim uspomenama.Ovaj prelepi grad predstavlja spoj prelepe prirode, arhitekture i istorije. U njemu podjednako možete uživati u pogledu na impoznatne voćnjake, drvorede i uređene parkove, ali i gotovo ceo dan odvojiti da biste obišli sve njegove mostove. Prag je grad sa mnogo uzvišenja i brda sa kojih se pruža neverovatan panoramski pogled na grad. 


Ukoliko se odlučite da posetite Prag, ono što biste svakako trebali da znate jeste to da je grad podeljen na nekoliko celina. Prva i možda najlepša jeste Stari grad, zatim su tu i Novi grad, Hradčani i Mala strana. Zbog svog značaja Stari grad je stavljen na Unescovu listu svetske baštine. Njega je najbolje proći peške, jer te brojne građevine zaslužuju da se dobro zapamte i upoznaju. Ipak, ukoliko niste ljubitelj pešačenja, na raspolaganju vam je i gradski prevoz. 


Ovo su neke od atrakcija koje biste obavezno trebali da posetite:


1.Starogradski trg (u kojem postoji veliki broj građevina koje odišu najrazličitijim stilovima, spomenik Janu Husu, Starogradska većnica, zatim crkva Device Marije…)

2.Karlov most (jedan od glavnih simbola Praga)

3. Vlcavski trg (predstavlja mesto gde se odvija živ društveni život, a na njemu se nalazi i čuvena statua Svetog Vaclava na konju i prelepa zgrada Narodnog muzeja)

4.Katedrala svetog Vita (građevina koja je napravljena u gotskom stilu, a koja je završena u skorije vreme)

5. Zlatna ulica u Pragu (nestvarno lepa ulica, koja na momente liči na ulice iz čudesnih bajki i priča. Sa svoja dva niza niskih kućica koje su podignute ispod bedema dvorca, ona je bila inspiracija mnogim umetnicima i piscima)

6.Nerudova ulica (predstavlja deo Kraljevskog puta, koja uzbrdo vodi do Molostranjskog trga do dvorca)

Osim svega ovog, u Pragu postoji veliki broj drugih znamenitosti i zdanja koja zaslužuju da se nađu na meti vašeg obilasaka. Tu su i Petšin brdo, kao i Barutna kapija. Dakle, jedan dan definitivno nije dovoljan da se ovaj grad u potpunosti upozna. Odvojite nekoliko dana, uživajte u svemu što vam ovaj fascinantni grad nudi. Rezervišite najpovoljnije autobuske karte za Prag i krenite put neviđenog uživanja.

  • prag_češka_autobus
  • prag_češka_autobuske_karte

Beograd - Minhen

Mesto Polazak Udaljenost Vreme putovanja
StartBeograd 17:00 0km 00:00
MestoNovi Sad 18:20 100km 1:30h
MestoSubotica 22:20 300km 3:30h
FinishMinhen 04:20 900km 8:30h

Dostupni popusti

  • Check10% popusta za studente
  • Check15% popusta za penzionere