Autobus Beograd - Utrecht

Autobuske karte za Beograd Utrecht kupite po najnižoj ceni na tržištu. Informišite se o redu vožnje, rezervišite mesto u autobusu i izaberite način plaćanja.

Beograd - Utrecht

Autobus Beograd - Utrecht

Autobuske karte za Beograd Utrecht kupite po najnižoj ceni na tržištu. Informišite se o redu vožnje, rezervišite mesto u autobusu i izaberite način plaćanja.

Trenutno nema polazaka za ovu relaciju...

Beograd - Minhen

Mesto Polazak Udaljenost Vreme putovanja
StartBeograd 17:00 0km 00:00
MestoNovi Sad 18:20 100km 1:30h
MestoSubotica 22:20 300km 3:30h
FinishMinhen 04:20 900km 8:30h

Da li vam je potrebna pomoć oko kupovine i rezervacije karata?

Pozovite nas! 011 405 31 51 ili 060 333 84 80!
Radno vreme call centra: svakim radnim danom 08:00 - 16:00.

Informacije za Autobus Beograd - Utrecht

Beograd - Utrecht se nalaze na udaljenosti od 0 km.
Putovanje na ovoj relaciji traje u proseku do 0h, u zavisnosti od prevoznika, vrste autobusa i saobraćajnih uslova.
Takodje prevoznici za odredjene kategorije putnika nude i razne popuste i to: Dečiji popust, Studentski popust, itd...

Na ovoj stranici predstavljeni su svi autobuski prevoznici sa kojima je AutobuskiPrevoz.com ostvario saradnju želeći da vam ponudi autobuske karte po najnižoj tržišnoj ceni. Takođe, obratite pažnju na akcije koje često imamo u našoj ponudi a koji vam mogu znatno smanjiti cenu autobuske karte za relaciju Beograd - Utrecht. Nakon što se odlučite za datum i vreme, kliknite na "Rezerviši" i popunite neophodna polja ili nas pozovite na 011 405 31 51 radi rezervacije. Kao poslednji korak izaberite način plaćanja među kojima su lično preuzimanje u Balkanskoj 35 - 39.

Udaljenost

Udaljenost mesta
0km

Udaljenost

Najbolja cena
RSD

Udaljenost

Vreme putovanja
0h

Glavni i najveći grad Republike Srbije jedan je od najstarijih gradova u Evropi. Beograd su osnovali Kelti u 3. veku pre nove ere, i to pre nastanka rimskog naselja Singidunum.

Slovensko ime Beligrad zabeleženo je 878. godine. Beograd je glavni grad Srbije od 1405. godine, a bio je prestonica i raznih južnoslovenskih država.

Beograd leži na ušću dveju reka, Save i Dunava, na nadmorskoj visini od 117 m, smešten je u Centralnoj Srbiji i zauzima preko 3,6 % teritorije Republike Srbije. Beograd je vodeći grad u IT sektoru na celokupnom Balkanu.

Urban i moderan, a ujedno tako autntičan i starinski, Beograd je grad za koji mnogi kažu da je mesto koje svakome nudi ono što mu treba. U njemu možete dobiti fantastične lekcije iz istorije, upoznati se sa sudbinom mnogih balkanskih naroda, ali i uživati u fantastičnom noćnom provodu, upoznati umetnost, ali i lepe devojke. 

Svojom prelepom arhitekturom Beograd je zaslužio titulu jednog od najlepših gradova u ovom delu Evrope, a mnogima je bio inspiracija kada su stvarali umetnička dela i pesme koje žive vekovima. Tokom svoje duge istorije mnogo puta je bio na meti neprijatelja, više puta je rušen i paljen, ali ipak je odoleo burnoj istoriji i teškim vremenima. Danas, Beograd ponosno dočekuje domaće i strane turiste i svakom od njih pruža priliku da se u njemu opuste, uživaju, provedu i jednostavno i lako zavole ovaj grad već na prvu posetu. 


Utreht je holandski grad koji se nalazi u pokrajni koja nosi isto ime. Ovaj stari rimski grad predstavlja pravi dragulj kada je kulturno istorijsko nasleđe u pitanju. U njemu se nalazi najstarija sačuvana crkva u Utrehtu, koja je poznata pod imenom De Dom, što u prevodu znači Saborna crkva. U njemu je svoj dom pronašlo oko 357 hiljada ljudi. U samom centru grada nalazi se veliki broj starih građevina, a neke od njih datiraju čak iz srednjeg veka. U ovom gradu nalazi se najveći Univerzitet u Holandiji, kao i više drugih visokoobrazovnih ustanova. Zbog svog položaja on predstavlja i važnu saobraćajnicu kako za drumski, tako i za zeleznički saobraćaj. U njemu se svakodnevno odvija i veliki broj kulturnih manifestacija, zbog čega je on drugi posle Amsterdama u čitavoj zemlji. 

Ukoliko se nađete u Utrehtu ovo su neke od znamenitosti koje biste trebali da posetite. Čuven Dom kula, predstavlja najviši zvonik u Holandiji i deo čuvene katedrale Svetog Martina. Druga najviša zgrada jeste kula Rabobank, koja je visoka čak 105m. Pored njih tu je i stari centar grada i kanali u unutrašnjosti njega. On i dalje u sebi čuva ostatke srednjevekovne arhitekture, pa je zbog toga prava poslastica za brojne turiste. U njemu postoji i nekoliko monumentalnih crkava, od kojih je najposećenija crkva Dom. Odmah iza nje nalaze se i romantičke crvke Svetog Petra i Svetog Jovana. Ne propustite da vidite i Buurekerk, muzej u kojem se nalazi veliki broj muzičkih instrumenata. Ono što je tipično za brojne holandske gradove jeste razvijen biciklizam i njegova velika popularnost. Upravo to je jedan od najboljih načina da obiđete ovaj prelepi grad.

Beograd - Minhen

Mesto Polazak Udaljenost Vreme putovanja
StartBeograd 17:00 0km 00:00
MestoNovi Sad 18:20 100km 1:30h
MestoSubotica 22:20 300km 3:30h
FinishMinhen 04:20 900km 8:30h

Dostupni popusti

  • Check10% popusta za studente
  • Check15% popusta za penzionere