Autobus Novi Pazar - Utrecht

Autobuske karte za Novi Pazar Utrecht kupite po najnižoj ceni na tržištu. Informišite se o redu vožnje, rezervišite mesto u autobusu i izaberite način plaćanja.

Novi Pazar - Utrecht

Autobus Novi Pazar - Utrecht

Autobuske karte za Novi Pazar Utrecht kupite po najnižoj ceni na tržištu. Informišite se o redu vožnje, rezervišite mesto u autobusu i izaberite način plaćanja.

Trenutno nema polazaka za ovu relaciju...

Beograd - Minhen

Mesto Polazak Udaljenost Vreme putovanja
StartBeograd 17:00 0km 00:00
MestoNovi Sad 18:20 100km 1:30h
MestoSubotica 22:20 300km 3:30h
FinishMinhen 04:20 900km 8:30h

Da li vam je potrebna pomoć oko kupovine i rezervacije karata?

Pozovite nas! 011 405 31 51 ili 060 333 84 80!
Radno vreme call centra: svakim radnim danom 08:00 - 16:00.

Informacije za Autobus Novi Pazar - Utrecht

Novi Pazar - Utrecht se nalaze na udaljenosti od 0 km.
Putovanje na ovoj relaciji traje u proseku do 0h, u zavisnosti od prevoznika, vrste autobusa i saobraćajnih uslova.
Takodje prevoznici za odredjene kategorije putnika nude i razne popuste i to: Dečiji popust, Studentski popust, itd...

Na ovoj stranici predstavljeni su svi autobuski prevoznici sa kojima je AutobuskiPrevoz.com ostvario saradnju želeći da vam ponudi autobuske karte po najnižoj tržišnoj ceni. Takođe, obratite pažnju na akcije koje često imamo u našoj ponudi a koji vam mogu znatno smanjiti cenu autobuske karte za relaciju Novi Pazar - Utrecht. Nakon što se odlučite za datum i vreme, kliknite na "Rezerviši" i popunite neophodna polja ili nas pozovite na 011 405 31 51 radi rezervacije. Kao poslednji korak izaberite način plaćanja među kojima su lično preuzimanje u Balkanskoj 35 - 39.

Udaljenost

Udaljenost mesta
0km

Udaljenost

Najbolja cena
RSD

Udaljenost

Vreme putovanja
0h

Novi Pazar je smešten u Raškom okrugu, na prelpoj reci Raška. Od Beograda je udaljen 297 km, a nalazi se na dobro poznatom putu od našeg glavnog grada do crnogorskog primorja.


Ovaj kraj Srbije poznat je po fenomenalnoj prirodi, a Novi Pazar se nalazi u srcu najlepših planina, Golije, Rogozne i Pešterskoj visoravni. Ovde imate priliku da upoznate fascinantne predele koji oduševljavaju kako domaće tako i strane turiste. U Novom Pazaru danas živi oko 60 hiljada stanovnika, a predstavlja i grad sa bogatom kulturom i istorijom.


U Novom Pazaru se nalaze dva univerziteta, kao i brojni kulturno istorijski spomenici. Ukoliko se nađete u Novom Pazaru

obavezno posetite čuvenu gradsku tvrđavu koja datira još iz 15. Veka, na kojoj se nalazi i takozvana kula motrilja. U ovom gradu nalazi se i veliki broj džamija, a u bližoj okolini i dosta starih srpskih crkava, od kojih su neke izgrađene i pre 8. veka.


Upoznajte čuvene Đurđeve stupove i zadužbinu Stefana Nemanje, kao i manastir Sopoćani, koji je zadužbina kralja Uroša Prvog. Ovo je samo deo svega što Novi Pazar može da vam pruži. Fantastična priroda, bogata kultura, istorijski spomenici čine Novi Pazar jedinim od najzanimljivijih gradova u ovom delu Srbije. 

  


Utreht je holandski grad koji se nalazi u pokrajni koja nosi isto ime. Ovaj stari rimski grad predstavlja pravi dragulj kada je kulturno istorijsko nasleđe u pitanju. U njemu se nalazi najstarija sačuvana crkva u Utrehtu, koja je poznata pod imenom De Dom, što u prevodu znači Saborna crkva. U njemu je svoj dom pronašlo oko 357 hiljada ljudi. U samom centru grada nalazi se veliki broj starih građevina, a neke od njih datiraju čak iz srednjeg veka. U ovom gradu nalazi se najveći Univerzitet u Holandiji, kao i više drugih visokoobrazovnih ustanova. Zbog svog položaja on predstavlja i važnu saobraćajnicu kako za drumski, tako i za zeleznički saobraćaj. U njemu se svakodnevno odvija i veliki broj kulturnih manifestacija, zbog čega je on drugi posle Amsterdama u čitavoj zemlji. 

Ukoliko se nađete u Utrehtu ovo su neke od znamenitosti koje biste trebali da posetite. Čuven Dom kula, predstavlja najviši zvonik u Holandiji i deo čuvene katedrale Svetog Martina. Druga najviša zgrada jeste kula Rabobank, koja je visoka čak 105m. Pored njih tu je i stari centar grada i kanali u unutrašnjosti njega. On i dalje u sebi čuva ostatke srednjevekovne arhitekture, pa je zbog toga prava poslastica za brojne turiste. U njemu postoji i nekoliko monumentalnih crkava, od kojih je najposećenija crkva Dom. Odmah iza nje nalaze se i romantičke crvke Svetog Petra i Svetog Jovana. Ne propustite da vidite i Buurekerk, muzej u kojem se nalazi veliki broj muzičkih instrumenata. Ono što je tipično za brojne holandske gradove jeste razvijen biciklizam i njegova velika popularnost. Upravo to je jedan od najboljih načina da obiđete ovaj prelepi grad.

Beograd - Minhen

Mesto Polazak Udaljenost Vreme putovanja
StartBeograd 17:00 0km 00:00
MestoNovi Sad 18:20 100km 1:30h
MestoSubotica 22:20 300km 3:30h
FinishMinhen 04:20 900km 8:30h

Dostupni popusti

  • Check10% popusta za studente
  • Check15% popusta za penzionere