Autobus Pančevo - Sutomore

Autobuske karte za Pančevo Sutomore kupite po najnižoj ceni na tržištu. Informišite se o redu vožnje, rezervišite mesto u autobusu i izaberite način plaćanja.

RED VOŽNJE Pančevo - Sutomore

Autobus Pančevo - Sutomore

Autobuske karte za Pančevo Sutomore kupite po najnižoj ceni na tržištu. Informišite se o redu vožnje, rezervišite mesto u autobusu i izaberite način plaćanja.

Trenutno nema polazaka za ovu relaciju...

Beograd - Minhen

Mesto Polazak Udaljenost Vreme putovanja
StartBeograd 17:00 0km 00:00
MestoNovi Sad 18:20 100km 1:30h
MestoSubotica 22:20 300km 3:30h
FinishMinhen 04:20 900km 8:30h

Da li vam je potrebna pomoć oko kupovine i rezervacije karata?

Pozovite nas! 011 405 31 51 ili 060 333 84 80!
Radno vreme call centra: svakim radnim danom 08:00 - 16:00.

Putovanje autobusom na relaciji Pančevo - Sutomore

Pančevo - Sutomore se nalaze na udaljenosti od 0 km.
Putovanje na ovoj relaciji traje u proseku do 0h, u zavisnosti od prevoznika, vrste autobusa i saobraćajnih uslova.
Takodje prevoznici za odredjene kategorije putnika nude i razne popuste i to: Dečiji popust, Studentski popust, itd...

Na ovoj stranici predstavljeni su svi autobuski prevoznici sa kojima je AutobuskiPrevoz.com ostvario saradnju želeći da vam ponudi autobuske karte po najnižoj tržišnoj ceni. Takođe, obratite pažnju na akcije koje često imamo u našoj ponudi a koji vam mogu znatno smanjiti cenu autobuske karte za relaciju Pančevo - Sutomore. Nakon što se odlučite za datum i vreme, kliknite na "Rezerviši" i popunite neophodna polja ili nas pozovite na 011 405 31 51 radi rezervacije. Kao poslednji korak izaberite način plaćanja među kojima su lično preuzimanje u Balkanskoj 35 - 39.

Udaljenost

Udaljenost mesta
0km

Udaljenost

Najbolja cena
RSD

Pančevo je grad u Banatu, smešten na reci Tamišu. U njemu živi oko 76 hiljada ljudi. Od Beograda je udaljen svega 20 kilometara. On je četvrti po veličini grad u ovom delu Srbije, ekonomski i kulturni centar Južnog Banata. Zbog svog izgleda zanimljiv je i kao filmski centar, pa su baš ovde snimane pojedine scene iz kultnih srpskih filmova. 


U Pančevu postoje brojni spomenici koji imaju veliki kulturni značaj. Jedan od njih jeste i Crkva Preobraženja Gospodnjeg, zatim manastir Vojlovica, ali i arheološko nalazište "Starčevo grad". Svoj život u ovom gradu proživeli su mnogi značajni ljudi, a jedan od njih je i Đorđe Vajfert. Po njemu je dobila naziv i"Vajfertova ruta" koja predstavlja odličan način da turisti obiđu ovaj grad i upoznaju se sa delom ovog značajnog čoveka. 

U Pančevu je osnovana i prva pivara na Balkanu, a kao branioci i zaštitni znak tu su i čuvene kule svetionici, koji su podignuti još davne 1909. godine. Pored svega ovog, Pančevo može mnogo toga još da vam ponudi. Posetite ga i videćete da krije ogroman potencijal i zaslužuje da bude uvršten u veoma atraktivne destinacije za putovanje po Srbiji. 

  • pančevo_srbija_autobus
  • pančevo_srbija_autobuske_karte

Sutomore je mali crnogorski grad smešten svega nekoliko kilometara severno od Bara. Njegova dužina je čak 2km, a može se pohvaliti lepom dugačkom peščanom plažom. Iznad grada se dižu brda koja su bogata šumom i drugim mediteranskim rastinjem. Ovaj turistički grad ima vrlo dobru saobraćajnu povezanost sa svim okolinim gradovima, pa je čest izbor turista koji na letovanje dolaze autobusom. Iako malo mesto, Sutomore može da vam pruži sve što vam je potrebno za ugodan i prijatan odmor.

U njemu ima nekoliko velikih marketa, kao i malih komšijskih radnjica, koje vam nude sve potrepštine neophodne za svakodnevni život. Tu je naravno i veliki broj malih radnjica u kojima možete kupiti suvenire i druge zanimacije za sportove na plaži i radost onih najmlađih. Ipak, za one željne noćnog provoda tu je i veliki broj raznih barova, kafića i restorana, ali i noćnih klubova koji pružaju ludi provod do ranih jutarnjih sati. BIlo da volite aktivan odmor ili želite miran i prijatan boravak, Sutomore vam pruža i jedno i drugo. Na vama je da izaberete šta vam više prija i maksimalno uživate.

  • Sutomore_crna_gora_autobus
  • Sutomore_crna_gora_autobuski_prevoz

Beograd - Minhen

Mesto Polazak Udaljenost Vreme putovanja
StartBeograd 17:00 0km 00:00
MestoNovi Sad 18:20 100km 1:30h
MestoSubotica 22:20 300km 3:30h
FinishMinhen 04:20 900km 8:30h

Dostupni popusti

  • Check10% popusta za studente
  • Check15% popusta za penzionere