Autobus Velika Plana - Utrecht

Autobuske karte za Velika Plana Utrecht kupite po najni┼żoj ceni na tr┼żi┼ítu. Informi┼íite se o redu vo┼żnje, rezervi┼íite mesto u autobusu i izaberite na─Źin pla─çanja.

Velika Plana - Utrecht

Autobus Velika Plana - Utrecht

Autobuske karte za Velika Plana Utrecht kupite po najni┼żoj ceni na tr┼żi┼ítu. Informi┼íite se o redu vo┼żnje, rezervi┼íite mesto u autobusu i izaberite na─Źin pla─çanja.

Trenutno nema polazaka za ovu relaciju...

Beograd - Minhen

Mesto Polazak Udaljenost Vreme putovanja
StartBeograd 17:00 0km 00:00
MestoNovi Sad 18:20 100km 1:30h
MestoSubotica 22:20 300km 3:30h
FinishMinhen 04:20 900km 8:30h

Da li vam je potrebna pomo─ç oko kupovine i rezervacije karata?

Pozovite nas! 011 405 31 51 ili 060 333 84 80!
Radno vreme call centra: svakim radnim danom 08:00 - 16:00.

Informacije za Autobus Velika Plana - Utrecht

Velika Plana - Utrecht se nalaze na udaljenosti od 0 km.
Putovanje na ovoj relaciji traje u proseku do 0h, u zavisnosti od prevoznika, vrste autobusa i saobra─çajnih uslova.
Takodje prevoznici za odredjene kategorije putnika nude i razne popuste i to: De─Źiji popust, Studentski popust, itd...

Na ovoj stranici predstavljeni su svi autobuski prevoznici sa kojima je AutobuskiPrevoz.com ostvario saradnju ┼żele─çi da vam ponudi autobuske karte po najni┼żoj tr┼żi┼ínoj ceni. Tako─Ĺe, obratite pa┼żnju na akcije koje ─Źesto imamo u na┼íoj ponudi a koji vam mogu znatno smanjiti cenu autobuske karte za relaciju Velika Plana - Utrecht. Nakon ┼íto se odlu─Źite za datum i vreme, kliknite na "Rezervi┼íi" i popunite neophodna polja ili nas pozovite na 011 405 31 51 radi rezervacije. Kao poslednji korak izaberite na─Źin pla─çanja me─Ĺu kojima su li─Źno preuzimanje u Balkanskoj 35 - 39.

Udaljenost

Udaljenost mesta
0km

Udaljenost

Najbolja cena
RSD

Udaljenost

Vreme putovanja
0h

Velika Plana je grad u Srbiji koji priprada Podunavskom okrugu. U njemu ┼żivi oko 16 hiljada ljudi. Ovaj grad se mo┼że pohvaliti vrlo dugom istorijom, brojnim kulturno istorijskim spomenicima i neobi─Źno lepom prirodom.


Okru┼żena s dvema prelepim rekama, s jedne strane Velikom Moravom, s druge strane Jasenicom, ovaj grad predstavlja pravi mali raj za sve ljubitelje prirodnih lepota.  Od Beograda ga deli svega 92 km.


Velika Plana ima velike turisti─Źke potencijale, ali su oni nedovoljno iskori┼í─çeni. Kao jedno od najstarijih srpskih mesta Velika Plana obiluje zanimljivim ostacima koji datiraju ─Źak iz praistorije. Njen najva┼żniji kulturno-istorijski spomenik je manastir Koporin, zadu┼żbina despota Stefana Lazarevi─ça - Visokog.


Interesantna za obilzak je i crkva Zahvalnica, u kojoj se ─Źuvaju dela na┼íeg najve─çeg slikara Paje Jovanovi─ça. Na svojoj turisti─Źkoj popularnosti Velika Plana je dobila i nakon ┼íto je u njoj otvoreno moderno etno selo ÔÇťMoravski konaciÔÇŁ. Idealna je za odmor, u┼żivanje i opu┼ítanje,zato je posetite. 

Utreht je holandski grad koji se nalazi u pokrajni koja nosi isto ime. Ovaj stari rimski grad predstavlja pravi dragulj kada je kulturno istorijsko nasle─Ĺe u pitanju. U njemu se nalazi najstarija sa─Źuvana crkva u Utrehtu, koja je poznata pod imenom De Dom, ┼íto u prevodu zna─Źi Saborna crkva. U njemu je svoj dom prona┼ílo oko 357 hiljada ljudi. U samom centru grada nalazi se veliki broj starih gra─Ĺevina, a neke od njih datiraju ─Źak iz srednjeg veka. U ovom gradu nalazi se najve─çi Univerzitet u Holandiji, kao i vi┼íe drugih visokoobrazovnih ustanova. Zbog svog polo┼żaja on predstavlja i va┼żnu saobra─çajnicu kako za drumski, tako i za zelezni─Źki saobra─çaj. U njemu se svakodnevno odvija i veliki broj kulturnih manifestacija, zbog ─Źega je on drugi posle Amsterdama u ─Źitavoj zemlji. 

Ukoliko se na─Ĺete u Utrehtu ovo su neke od znamenitosti koje biste trebali da posetite. ─îuven Dom kula, predstavlja najvi┼íi zvonik u Holandiji i deo ─Źuvene katedrale Svetog Martina. Druga najvi┼ía zgrada jeste kula Rabobank, koja je visoka ─Źak 105m. Pored njih tu je i stari centar grada i kanali u unutra┼ínjosti njega. On i dalje u sebi ─Źuva ostatke srednjevekovne arhitekture, pa je zbog toga prava poslastica za brojne turiste. U njemu postoji i nekoliko monumentalnih crkava, od kojih je najpose─çenija crkva Dom. Odmah iza nje nalaze se i romanti─Źke crvke Svetog Petra i Svetog Jovana. Ne propustite da vidite i Buurekerk, muzej u kojem se nalazi veliki broj muzi─Źkih instrumenata. Ono ┼íto je tipi─Źno za brojne holandske gradove jeste razvijen biciklizam i njegova velika popularnost. Upravo to je jedan od najboljih na─Źina da obi─Ĺete ovaj prelepi grad.

Beograd - Minhen

Mesto Polazak Udaljenost Vreme putovanja
StartBeograd 17:00 0km 00:00
MestoNovi Sad 18:20 100km 1:30h
MestoSubotica 22:20 300km 3:30h
FinishMinhen 04:20 900km 8:30h

Dostupni popusti

  • Check10% popusta za studente
  • Check15% popusta za penzionere