) GRATIS autobuske karte Beograd Beč za decu | AutobuskiPrevoz.com
-

GRATIS autobuske karte Beograd Beč za decu!

25/12/2018
GRATIS autobuske karte Beograd Beč za decu!

Beč je grad bogat istorijom koji obavezno treba posetiti bar jednom u životu. Sva raskoš, lepota, umetnost, stali su u ovaj austrijski grad pa je zato ovo jedna od najpopularnijih turističkih destinacija u Evropi.

Ukoliko niste posetili Beč, ali imate želju, Pronet turs nudi odličnu ponudu sa mnogim popustima i povoljnostima, te je kupovina autobuske karte sada mnogo lakša.

AUTOBUSKE KARTE BEOGRAD BEČ - Polasci


Polasci su svakog dana, od ponedeljka do nedelje, a u zavisnosti od prevoznika možete otputovati kada vam god odgovara. Ima nekoliko termina dnevno, počev od 8 časova ujutru, dva prevoznika voze i od 21 čas, a treći prevoznik isključivo četvrtkom i nedeljom od 16 časova.

Povratak je takođe svakoga dana od 09, 17, 20 i 21 čas, a putovanje traje devet sati. Iako je put relativno dug, vožnja će vam sigurno biti udobna i sigurna, a vozači profesionalni.

AUTOBUSKE KARTE BEOGRAD BEČ - Povoljnosti


Brojne su pogodnosti za decu i omladinu koje možete iskoristiti da isplanirate porodično putovanje: 

Ukoliko izaberete Srbija Transport možete iskoristiti: 

Pogledajte termine polaska i rezervišite autobusku kartu Beograd Beč OVDE.

Fudeks nudi nešto drugačije ali svakako primamljivo: 

Ispunite sve podatke u okviru forme na našem sajtu, a mi vam šaljemo autobuske karte na kućnu adresu.

Naša preporuka za sve koji rezervišu svoj autobuski prevoz je da u Beču posetite grandioznu Katedralu Svetog Stefana, koja je veoma popularna kod turista, zbog gradnje u gotskom stilu.

Veličanstveni dvorac Hofburg je znamenitost koju takođe treba videti jer ćete njegovim obilaskom upoznati bar deo istorije Beča. Mališanima je veoma interesantan Prater, ogroman zabavni park ali i muzeji koji se nalaze u okviru njega, Muzej čokolade i Muzej voštanih figura.