) Autobuske karte šaljemo na kućnu adresu | AutobuskiPrevoz.com
-

Autobuske karte šaljemo na kućnu adresu

20/12/2018
Autobuske karte šaljemo na kućnu adresu

Brz tempo života sve više uzima maha, ljudi ne stižu da izvrše sve svoje obaveze, pa je danas normalno da sve bude dostupno na klik. Poručuje se hrana preko aplikacija, stvari se kupuju preko interneta, a šta ako nemate vremena da odete do turističke agencije da kupite autobusku kartu za Beč, Prag, Rim ili Budimpeštu?

Ne očajavajte, jer i za to postoji rešenje. Pronet turs šalje autobuske karte na kućnu adresu. Iznenadićete se koliko brzo će vam, pored koverti sa računima, pristići i jedan lep koverat u kojem se nalazi autobuska karta za vašu željenu destinaciju.

Pre samog pristizanja autobuske karte na vašu kućnu adresu, morate odabrati željenu lokaciju, ali i popuniti nekoliko praznih polja sa vašim informacija. Ceo proces ne traje dugo, svega nekoliko minuta.

Odaberite pre svega mesto odakle putujete, ali i grad koji želite da posetite, a zatim sa strane kliknite na dugme “Pretraga”.

Pritiskom na njega dobićete detaljan raspored autobuskih polazaka i povrataka sa satnicom i kompletnim cenovnikom.

Ukoliko vam odgovara sve što je na sajtu ponuđeno, rezervišite svoju autobusku kartu i popunite formular o ličnim podacima i terminu polaska, a sve završite pritiskom na dugme "Rezerviši". Nekoliko minuta nakon rezervacije kontaktiraće vas prodajni agent Pronet Tursa. Sa njim ćete se dogovoriti o plaćanju i dostavi autobuske karte.

Ukoliko želite da autobuska karta preko kurirske službe stigne do vašeg doma, karta će biti na vašim vratima već sledećeg dana, a možete je platiti prilikom dostave.

Ipak ukoliko vam se ne žuri, uvek možete da posetite kancelariju Pronet Tursa, u tržnom centru Balkanska 35-39, gde ćete obaviti plaćanje i preuzeti kartu.

Sada kada postoji mogućnost pristizanja autobuske karte na adresu vašeg doma, na vama je samo da odaberete lokaciju koje želite da posetite i da se radujete polasku.

Ukoliko ste čitajući ovaj tekst poželeli da već za praznike otputujete negde ili da organizujete odlazak na neku prolećnu destinaciju, pogledajte termine autobuskih polazaka i rezervišite svoju autobusku kartu, a njen dolazak očekujte već sutra.